Sjaalmania: zo kom je de herfst en winter wel door

Door  |  6 reacties

De zomerse dagen lijken na dit weekend toch echt achter ons te liggen. Tijd om de wintergarderobe tevoorschijn te halen, én uit te breiden. Sjaals kun je bijvoorbeeld nooit genoeg in je kast hebben hangen.

Ons favoriete adres om sjaals te kopen? Zonder twijfel Sjaalmania.nl, ook wel bekend als de online sjaalboutique van Nederland. Alle sjaals die je hier vindt zijn persoonlijk door eigenaresse Micky van Vollenhoven geselecteerd, waarbij ze op drie belangrijke criteria let: tijdloos, stijlvol en een goede kwaliteit.

Wat voor sjaals vind je op Sjaalmania.nl?

Of je nu een sjaal zoekt die jouw basic blazer kan opvrolijken of een zalige omslagdoek voor op de bank, of je nu een poncho zoekt voor de gure winteravonden of een chique sjaal om je zakelijke outfit nog mooier te maken, bij Sjaalmania.nl slaag je zonder twijfel.

Naast een lijn met eigen sjaals van het huismerk Sjaalmania vind je op Sjaalmania.nl een verrassend aanbod van hippe merken. Als je dol bent op kleurrijke sjaals met opdrukken, zal jouw oog waarschijnlijk direct op de sjaals van Hellen van Berkel vallen. Knit-Knit biedt gebreide poncho’s voor de koukleumen die kwaliteit hoog in het vandaal hebben staan. Ook het merk Ibiza People staat voor hoogwaardige, wollen poncho’s. Houd je van Scandinavisch design dan zullen de sjaals van het Deens merk BeckSondergaard in de smaak vallen.

En dit is nog maar een kleine selectie van de merken die Sjaalmania biedt.

Win, win, win!Sjaalmania

Helaas, deze winactie is reeds verlopen. De winnaars zijn al bekend gemaakt. Ga naar onze win-pagina voor andere leuke acties.

Zie je die mooie sjaal hiernaast? Deze sjaal van BeckSondergaard (t.w.v. € 79,95) mogen we namens Sjaalmania.nl verloten onder onze bezoekers.

Wat je voor deze sjaal, 50% wol en 50% zijde, moet doen?

 1. Deel dit bericht via Facebook of Twitter.
 2. Laat ons hieronder weten hoe jij deze sjaal zou combineren.

Benieuwd of je hebt gewonnen? Na 30 september zullen we de winnaar communiceren op onze Facebook-pagina. Volg ons dus snel & wees als eerste op de hoogte!

Benieuwd naar het assortiment van Sjaalmania? Bekijk alle sjaals >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

6 reacties

 1. Aukje

  18 september 2014 at 07:38

  Wat een mooie sjaal! Ik zou ‘m combineren met een spijkerbroek en een simpel shirtje, want zo’n mooie sjaal verdient alle aandacht.

 2. lilian

  18 september 2014 at 08:35

  Ontzettend gave sjaal! Combineren met een lichte spijkerbroek, zwarte of witte top en (sorry) mijn Uggs. Zie mezelf al helemaal de winter doorgaan zo!!
  (Gedeeld via Twitter!)

 3. Julie

  18 september 2014 at 09:57

  Deze prachtige sjaal zou super mooi staan bij mijn nieuwe oudroze jas van Zara!

 4. Sofie Dekkers

  18 september 2014 at 10:04

  met een bleekgrijze skinny jeans, een stoer zwart laarsje eronder en erboven een soepel vallende crèmewitte blouse en een vestje in de nude kleur …

 5. Tahlia

  20 september 2014 at 20:28

  Wow, groen is mijn lievelingskleur en ik ben dol op printjes! Deze prachtige sjaal verdient de spotlight! Ik zou het combineren met een trendy donkerblauwe jeans, hippe bruine enkellaarzen, een stijlvolle stadshoed en een warme witte herfstjas voor een opvallende afwerking. Met de prachtige vogels om me heen kom ik fluitend de herfst door! 🙂

 6. Stephanie

  16 oktober 2014 at 21:27

  Hele leuke sjaal! Ben dol op vogeltjes! Ik combineer hem met mijn dochtertje Merel als ik met haar op pad ga 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *