Nationale Filmdagen: voordelig naar de bioscoop

Door  |  0 reacties

Heb jij nog geen plannen voor dit weekend? Breng dan een bezoekje aan de bioscoop tijdens de Nationale Filmdagen: voor slechts € 5,- naar de film.

Wat zijn de Nationale Filmdagen?

Ze zijn gisteren van start gegaan en duren nog t/m woensdag 24 september: de Nationale Filmdagen. In het hele land, in alle bioscopen en filmtheaters, kun je nu voor slechts € 5,- genieten van de nieuwste films. De Nationale Filmdagen zijn een initiatief van de Nederlandse Vereniging van Bioscoopexploitanten (NVB) in samenwerking met de Nederlandse Vereniging van Filmdistributeurs (NVF).

Alle reguliere voorstellingen én voorpremières kun je tijdens de Nationale Filmdagen voor slechts € 5,- bekeken. Houd er wel rekening mee dat voor 3D- en IMAX-voorstellingen een toeslag wordt berekend. Ook is deze actie niet geldig i.c.m. andere kortingen of op bijvoorbeeld Ladies Night.

Onze aanraders

Wil jij graag voordelig naar de bioscoop, maar heb je geen idee welke films nu draaien? Wij zetten onze favorieten van dit moment voor je op een rij:

  • In de komedie Chef neemt chef-kok Carl ontslag bij een prominent restaurant in Los Angeles. Zijn nieuwe doel? De oude foodtruck die hij, samen met zijn ex-vrouw, beste vriend en zoontje, opknapt, wil gebruiken als restaurant op wielen. Wat volgt is een culinaire roadtrip waarin Carl op een persoonlijke ontdekkingsreis gaat.
  • In Bloedlink, een nieuwe film van eigen bodem, spelen Gouden Kalf-winnaars Marwan Kenzari en Tygo Gernandt twee ex-gedetineerden die de 25-jarige Laura Temming willen ontvoeren in ruil voor losgeld. Maar die actie loopt iets anders dan verwacht…
  • Horrorliefhebbers zullen blij worden van Deliver Us From Evil, waarin een politie-agent uit New York en een onconventionele priester proberen beangstigende en demonische misdaden te bestrijden.
  • Is jouw vriend dol op goede actiefilms en weet je dat je hem blij maakt met een avondje Pierce Brosnan? Ga dan naar November Man, waarin de voormalige James Bond terug is als bikkelharde geheim agent in het verraderlijke Rusland. De enige die hij kan vertrouwen is een advocate met een schimmig verleden…
  • Je zou maar het plan opvatten om de vrouw van een rijke projectontwikkelaar te ontvoeren, in ruil voor losgeld, maar er geen rekening mee hebben gehouden dat deze goede man een minnares heeft en zijn vrouw eigenlijk helemaal niet terug wilt? Hoe dat afloopt, zie je in Life Of Crime.

En dat is nog maar een kleine selectie van alle films die je tijdens de Nationale Filmdagen kunt bekijken.

Meer weten? Ga naar de website van de Nationale Filmdagen >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *