Klein stukje dan?!

Door  |  1 reactie

Ze schieten als paddenstoelen uit de grond: foodblogs. Of dat erg is? Nee. Verdomd handig! Maar hoe weet je nu wat de beste en leukste foodblogs zijn? Wij gingen voor je op zoek. Deze week een nieuwe foodblog in de spotlights: Klein stukje dan?

Soms is het onmogelijk om iets lekkers af te slaan. Omdat je zoiets lekkers wel moet proeven, besluit je dan toch een klein stukje te nemen. Herkenbaar? Dan moet je zeker foodblog Klein stukje dan? bezoeken. De naam zegt het eigenlijk al, hier vind je alleen maar van dit soort onweerstaanbare lekkernijen. Recepten die je meteen wilt gaan uitproberen en waar je echt van wilt proeven, al is het maar een klein stukje..

Over Klein stukje dan?

Kleinstukjedan.nl is opgericht door Myrthe. Ze noemt zichzelf een 26-jarige baknerd en deelt op haar foodblog de lekkerste recepten met je. Je zult hier geen gemiddelde recepten vinden, maar alleen de uitblinkers. Onweerstaanbare recepten om te koesteren.

Het eindresultaat van al deze onweerstaanbare recepten is vastgelegd in een lookbook. Als je de mooie foto’s in het lookbook bekijkt, krijg je direct zin om zelf te gaan bakken.

In de rubriek Op zoek naar neemt Myrthe je mee in haar zoektocht naar het beste thuisrecept van een populair baksel. Met haar recepten bak je voortaan zelf je eigen Bijenkorf Brownies of Subway koekjes. En mocht je nog een verzoek hebben, dan kun je deze bij haar indienen!

Een greep uit de recepten van Klein stukje dan?

Er zijn genoeg recepten te vinden in de categorieën cake & muffins, chocola, taart, koekjes, fruit en toetjes. Zoek je een makkelijk recept? Kijk dan in de rubriek easy peasy. Af en toe wordt er een hartig recept geplaatst.

Het is haast onmogelijk om te kiezen, maar wat mij betreft springen de volgende 5 recepten eruit:

Nieuwsgierig geworden? Ga voor meer recepten naar kleinstukjedan.nl >>

Reacties

Jo (32) raakt niet uitgepraat over hardlopen en bezoekt graag concerten en festivals. Ze houdt van lekker eten & drinken, lezen en schrijven. De zon en mooie duurzame producten maken haar blij. Ze is nog lang niet uitgereisd en is dol op sushi en NYC.

1 reactie

  1. Myrthe

    26 september 2014 at 08:43

    Wat een leuk stukje, dank je wel!

    Groet,

    Myrthe

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *