Het enige echte neon kleurboek

Door  |  2 reacties

Elke uitgever wil een graantje meepikken van de populariteit van de kleurboeken voor volwassenen. En dat betekent dat er steeds meer variaties op de markt komen die je zelf nooit had kunnen bedenken. Neem nu Het enige echte neon kleurboek.

BBNC was een van de eerste uitgevers die kwamen met de kleurboeken. Hun succes startte met Het enige echte kleurboek voor volwassenen, waarna vele uitgevers hen volgden. En dan moet je bijbenen, dan moet je kleurend Nederland blijven verrassen. En dat doen ze met een van hun nieuwste boeken: Het enige echte neon kleurboek.

Wat kun je verwachten van ‘Het enige echte neon kleurboek’?

Het enige echte neon kleurboekHet enige echte nuon kleurboek is ’s werelds allereerste fluorescerende kleurboek. Hij doet nog net geen pijn aan je ogen, het neon-geel, -oranje en -roze komen recht naar binnen. Het enige echte neon kleurboek staat namelijk vol met fluorescerende kleurplaten met dieren, designs, patronen, figuren en natuurlijke vormen.

Hoewel een deel van de kleurplaten al is ingekleurd met vrolijke neon-kleurtjes blijft er nog genoeg wit over om zelf mee aan de slag te gaan. Zowel volwassenen als kinderen zullen zich uren kunnen vermaken met markers, fluorverf en neonpotloden.

Oh… en heb je geen neon-potloden of viltstiften in huis dan mag je gerust een beetje vals spelen met normale kleuren hoor!

Bestel het neon kleurboek op Bol.com voor € 9,95 >>

Voor deze review stelde de uitgever van het boek een exemplaar beschikbaar.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

2 reacties

  1. Wieneke

    25 september 2014 at 16:24

    haha, het doet nu al zeer aan mijn ogen! Wel erg leuk!

  2. Danielle

    25 september 2014 at 16:29

    Oh, die wil ik!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *