Opstal Blush: de lekkerste rosé uit Zuid-Afrika

Door  |  2 reacties

Sinds mei verkrijgbaar in Nederland & de redactie van Like & Love (it!) is nu al fan van deze lichtroze, frisse rosé uit Zuid-Afrika. Maak kennis met Opstal Blush!

Toegegeven: ik ben niet altijd een fan van wijn geweest, maar toen we vorig jaar een rondreis Zuid-Afrika op de planning hadden staan, vond ik dat ik het toch moest leren drinken. Hoe kon ik anders wijn proeven in Stellenbosch? Sinds de reis delen we thuis steeds vaker gezellig een fles wijn. Bij voorkeur wit, of nog liever rosé. En als het even kan Zuid-Afrikaans; dat brengt zoveel herinneringen terug!

Waarom Opstal Blush?

Opstal blush rosé wijnMaar het is nog best een uitdaging: Zuid-Afrikaanse rosé vinden. En dan ook nog eens goede rosé van een goede wijn estate. Die zijn er in beperkte mate. Opstal Blush voldoet wel aan al deze eisen en is daarmee direct naar nummer één gestegen in mijn favoriete rosé lijstje.

Opstal Blush wordt in de adembenemende Slangvallei in Zuid-Afrika geproduceerd. De vallei is al zeven generaties lang in het bezit van de familie Louw en is maar liefst 100 hectare groot. Naast witte en rode wijnen hebben zij nu ook een rosé aan hun assortiment toegevoegd.

Waarom ik deze rosé zo lekker vind? Door zijn fruitige smaak, frisheid en net dat kleine beetje pit dat hem niet saai maakt. En geen zure afdronk.

Goed gekoeld is hij extra lekker, zeker als aperitief of bij de lunch. Al mag je hem mij met alle liefde ook naast een goede witvis voor mij schenken.

Opstal Blush: waar verkrijgbaar?

Omdat Opstal Blush zo nieuw is in Nederland zijn er nog slechts een aantal verkooppunten. Naar verwachting zal dit het komende jaar uitbreiden, maar je kunt nu o.a. terecht in Amsterdam, Bennebroek, Driebergen, Vught, Wassenaar, Zeist & Bilthoven. Kijk op de website van Opstal Blush voor alle verkoopadressen.

Win, win, win!

Helaas, deze actie is reeds afgelopen, de winnaar heeft reeds bericht gehad. Bekijk onze andere winacties.

Meer weten? Ga naar de website van Opstal Blush >>
(ook leuk: volg Opstal Blush via Facebook)

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

2 reacties

 1. Sofie Dekkers

  28 september 2014 at 16:30

  Iedere dag en ieder moment is eigenlijk goed, want morgen kan het gedaan zijn … hier dus enkele redenen:
  om hem samen met manlief op te drinken omdat we elkaar na bijna 18 jaar nog altijd niet de nek hebben omgewrongen 😉
  Omdat het een heerlijke dag is! Om te vieren dat we drie prachtige, gezonde kinderen hebben!
  Gewoon omdat het gezellig is!
  En ga zo maar door …

 2. Frieda

  29 oktober 2014 at 15:35

  De Opstal Blush zal wel ALTIJD smaken!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *