Jouw favoriete wereldstad aan de muur

Door  |  0 reacties

Ben jij fan van stedentrips, en in het bijzonder naar één favoriete stad, en nog op zoek naar een mooie versiering voor aan je muur? Check deze houten klokken van Iluxo.

Wat een pareltjes, deze klokken die we vonden op Etsy. De handgemaakte houten klokken tonen je niet alleen hoe laat het is, maar vertonen ook nog eens de skyline van de betreffende stad. Met de meest bekende gebouwen. De Eiffeltoren in Parijs, het Vrijheidsbeeld in New York en de Magere Brug in onze eigen hoofdstad.

Naast deze steden is de klok ook nog verkrijgbaar in o.a. de steden Berlijn, Tokyo, Singapore, San Francisco, Sydney, Hong Kong, Miami, Barcelona & Rome. Genoeg keuze dus!

Leuk idee!

Heb jij nog een grote wand over in één kamer? Bestel meerdere klokken (want je hebt vast meer dan één favoriete stad) en zet ze allemaal op hun eigen tijdzone.

Wat kost dat?

Het fijne van Etsy: de betaalbaarheid van de vele producten die met name gedreven vanuit heel veel passie worden gemaakt door de shop-eigenaren. De kleine variant is (afhankelijk van de wisselkoers) ca. € 30,-, voor de grote variant betaal je ca. € 42,-. Houd er wel rekening mee dat er ca. € 13,- verzendkosten bij komen. De klokken worden geleverd vanuit San Francisco.

Zie jij zo’n klok wel zitten? Ga dan snel naar Etsy >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *