Kleur je leven!

Door  |  0 reacties

Voor wie onder een grote rots heeft gelezen: Nederlandse volwassen vrouwen zijn in de ban van kleuren. Nieuwe kleurboeken komen dagelijks op de markt en er is weer zo’n toffe nieuwe uitgekomen: Kleur je leven!

Ik steek mijn liefde voor kleurboeken voor volwassen niet onder stoelen of banken. Als bezig bijtje loopt mijn hoofd altijd vol en lange tijd was ik op zoek naar manieren om – naaste het fotograferen, dat ben ik met eenzelfde reden gaan doen – mijn hoofd leeg te krijgen. Dit voorjaar ontving ik mijn eerste kleurboek, Het enige echte kleurboek voor volwassenen op reis, en sindsdien ben ik verslaafd.

Kleur je leven!Op de eettafel slingeren altijd – sorry, schat! – viltstiften rond en het ene boek na het andere valt op de deurmat. Terwijl de man films kijkt die ik zeker niet leuk vind, maak ik mijn hoofd leeg tijdens het kleuren. Zalig!

Vervang dus snel al je Sudoku-boekjes en Zweedse kruiswoordraadsels voor kleurboeken. Het compacte kleurboek Kleur je leven! van 32 pagina’s bevat de mooiste kleurplaten vol bloemen, vlinders en vogels. En toepasselijke citaten.

Door de zachte prijs van € 6,95 perfect voor een eerste kennismaking met kleuren voor volwassenen. De komende donkere avonden zul je je niet hoeven te vervelen.

Bestel Kleur je leven! op Bol.com >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *