9x Scandinavisch wonen: de beste webshops

Door  |  0 reacties

Jouw eerste associatie met Scandinavisch wonen is zonder twijfel Ikea. Maar hoe leuk én voordelig Ikea ook is, grote kans dat je dezelfde lamp bij de buurvrouw terug ziet. Dat kan origineler!

Woonwebshops schieten als paddenstoelen uit de grond en met dank aan de designliefhebbende Scandinaviërs kunnen we ook steeds meer Scandinavische woonwebshops welkom heten. Met eenvoudige designmeubels, de mooiste woonaccessoires en meer. Houd jij van de sfeer van Scandinavisch wonen, sla dan onderstaande webshops niet over.

Onze favoriete webshops voor Scandinavisch wonen

  1. Scandinavische woonaccessoires van eerlijke en pure materialen? Je vindt ze in de webshop Uit ’t Noorden.
  2. Scandinavische woonmerken als Nordal, Bloomingville, House Doctor (favoriet op de redactie van Like & Love it!) vind je verzameld in de Belgische webshop Nordic Living.
  3. Alleen al de e-catalagus van Gusto Design & Lifestyle zorgt ervoor dat je je hele inrichting wilt omgooien. Wat een inspiratie!
  4. Wil je niet je hele inrichting omgooien, maar wel een Scandinavische twist aan je inrichting geven? Neem een kijkje bij Størblends.
  5. Bij Toef Wonen vind je een uitgebreid assortiment Scandinavische woonaccessoires (kussens, lampen, klokken, windlichten, wanddecoratie en lifestyle artikelen) die van je huis een thuis zullen maken.
  6. Tijdloos, elegant, een hoge kwaliteit, functioneel & vrij vormgegeven: al deze aspecten zijn van toepassingen op de producten bij Scandidesign.
  7. Hoogwaardige designmeubelen & verlichting uit het Noorden vind je op Sterkonline.nl.
  8. De kinderkamer inrichten met Scandinavisch design? Bij Scandinavië XS vind je alles voor kinderkamers.
  9. Scandinavisch design staat – Ikea als uitzondering – bekend als duur. Op Homezy.nl vind je echter betaalbare luxe designartikelen uit het Noorden.

Heb jij nog webshops die we eigenlijk niet hadden mogen missen als het aankomt op Scandinavisch wonen? We horen het graag van je!

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *