Oon stekkerdoos: stijlvol & praktisch

Door  |  0 reacties

Stekkerdozen: ze zijn er een ster in om mooie, strakke inrichtingen totaal te verpesten. Met de Oon stekkerdoos is dat vanaf nu verleden tijd.

Oon stekkerdoosMet deze praktische stekkerdoos kun je je telefoon opladen, je laptop aan het stroom leggen én de lamp gewoon aanzetten. Stylish verantwoord is deze stekkerdoos, of moeten we zeggen blokkendoos, ook. De drie stopcontacten zijn allen verstopt in handige blokjes die voor de afwisseling aangevuld worden met houten ballen.

Om je het leven nog makkelijker te maken zit er zes meter draad aan (vrolijk gekleurd!), zodat je in je hele kamer kunt werken. En oh ja, hij is gemaakt van duurzaam hout van de esdoorn. Pittig geprijsd ($ 79,-), maar de Oon stekkerdoos is het geld meer dan waard. Wat jij?

Ga naar Okum.co om te bestellen >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *