Tijd voor een likje verf?

Door  |  0 reacties

Zo eens in het jaar begint het te kriebelen, tijd voor een likje verf, een nieuwe kleur in de woon- of slaapkamer. Herkenbaar? Dan wordt de app Flexa Visualizer jouw nieuwste vriend.

Visuzalizer is een handige app van verfproducent Flexa, waarmee je met één druk op de knop jouw muur digitaal kunt schilderen om alvast het resultaat te bekijken. Zodat je zeker weet dat je de goede kleur kiest…

Hoe Flexa Visualizer werkt?

Een kind kan de was doen! Zodra je de app opent wordt je camera geopend en kun je je kamer bekijken door je scherm heen, terwijl je bladert door de kleuren van Flexa. Of – nog leuker! – klikt op één van je favoriete accessoires, waarna Flexa Visualizer hier een kleur voor je bij zoekt. Jouw potentiële nieuwe kleur gevonden? Klik op de muur die je wilt schilderen en hoppa, je muur is geschilderd. Ging het in het echt maar zo makkelijk!

Ook handig: als je met meerdere kleuren wilt gaan werken, geeft Flexa Visualizer meteen aan welke kleuren nog meer bij deze muren passen. Contrasterend of ton-sur-ton. Jouw kamer op de juiste manier geschilderd? Maak een foto en whoppa, hij staat in je projecten. Incl. de kleurnamen. Op naar de bouwmarkt!

En het mooiste: je kunt deze app gratis downloaden.
Ga naar de iTunes Store voor de iOS-app >>

Ga naar Google Play voor de Android-app >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *