VanChefs: stressvrije dinertjes

Door  |  0 reacties

Vervloek jij jezelf ook als je weer eens uren in de keuken staat voor dat ene perfecte dinertje? Het dinertje waar je doodop aan tafel zit door alle voorbereidingen en waarvan je zelf uiteindelijk helemaal niet geniet. We vonden de oplossing: catering van VanChefs.

Wat is VanChefs?

Een oesterparty, cocktail diner of twaalf gangen van een topchef bij jou thuis? Vanaf nu kan het. VanChefs geeft je de mogelijkheid om voor elke gelegenheid je eigen topkok of cateraar in huis te halen. Zo kun je je vrienden uitnodigen zonder stress. Wedden dat je nooit meer anders wilt?

Overigens is VanChefs catering er niet alleen voor kleinschalige etentjes bij je thuis. Ook een receptie voor zakelijke klanten, een vrijdagmiddagborrel of buurtbarbecues behoren tot de mogelijkheden.

Hoe werkt het?

VanChefs cateringVia VanChefs.com kun je aangeven wat voor etentje je zoekt en je kunt je eigen chef – VanChefs werkt samen met meer dan 50 gerenommeerde chefs die zorgvuldig zijn geselecteerd – er bij uit zoeken. Ga je voor de klassieke chef of voor moleculaire kunstenaars? Ga je voor de kreeftenkenner of wil je een zoete bakker voor lekkere hapjes op een receptie?

Je hoeft overigens niet per se te kiezen, dit kun je ook aan VanChefs overlaten. Stuur al je wensen in (wanneer, hoeveel personen, budget) en VanChefs gaat op zoek naar drie chefs met bijpassende menu’s. Het enige werk dat daarna voor je over blijft – naast, helaas, betalen – is het uitnodigen van de gasten. Wat een luxe catering!

Wat kost VanChefs catering?

Alles wordt speciaal voor je samengesteld en prijs hangt dus enorm samen met jouw wensen. Om je toch een indruk te geven: borrelhapjes gaan v.a. € 14,95 per persoon en een 3-gangen private diner v.a. € 59,95 per persoon.

Dus geen stress, geen afwas, geen boodschappenwagentjes vol met voedingswaren. Alleen maar gezellig kletsen met je vrienden. Dat is pas een perfect diner!

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Ga naar VanChefs.com >>

 

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *