Surprise vakanties: durf jij het aan?

Door  |  0 reacties

Zie jij bij het boeken van een reis ook door de bomen het bos niet meer en slaat dan de keuzestress (een groot probleem anno 2014) genadeloos toe? Misschien is een surprise vakantie iets voor jou.

Een uniek concept, Srprs.me: verrassingsreizen waarbij je pas op het vliegveld weet waar je heen gaat. “Waarom zou ik dat willen?” horen we je denken. En eerlijk; dat dachten wij eerst ook. Totdat we de uitleg lazen van de mensen achter deze surprise vakanties:

Ken je dat? Vanaf het moment dat je weet waar je op vakantie gaat, begin je als een idioot informatie te verzamelen. Hoe ver is de zee? Waar moet ik heen? Wat moet ik doen? Zeg maar dag spontaniteit en hallo torenhoge verwachtingen. Stop met uitzoeken, stop met reviews lezen. Omarm het avontuur en laat je verrassen!

Klinkt dat niet als een verademing?

Surprise vakanties: waarom?

Oké, het is natuurlijk heel spannend om honderden euro’s uit te geven aan een reis waarvan je niet eens weet waar deze heen gaat. Maar het biedt echt voordelen. Daarom de drie belangrijkste reden om een keer een surprise vakantie te boeken:

  • De mooiste dingen gebeuren als je uit je vertrouwde omgeving stapt en het avontuur opzoekt. Zonder verwachtingen wordt alles zoveel mooier!
  • Je wilt niet op vakantie om hetzelfde te doen als de buurman. En je wilt ook niet op vakantie gaan en eerste honderden reviews te moeten lezen zodat je zeker weet dat het goed is. Je wilt een spontane vakantie. Met een surprise vakantie lukt dat zonder twijfel!
  • Boycot keuzestress! Hoe kun je kiezen uit al die folders met witte stranden, uit al die hotels en miljoenen aanbiedingen? Bij een surprise vakantie valt er niet te kiezen. Na ja, hooguit jouw budget & soort vakantie.

Voor welke keuzes sta je dan nog wel?

Boek je een surprise vakantie via Srprs.me dan hoef je alleen aan te geven wat je van je vakantie verwacht. Ga je voor 100% avontuur of wil je drie dagen stedentrippen? Wil je acht dagen in de brandende zon bij minimaal 25 graden of een women only weekend? Nou, dat is geen keuzestress meer toch?

Zie jij een surprise vakantie wel zitten? Ga naar Srprs.me >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *