Tekenen van punt tot punt voor volwassenen

Door  |  3 reacties

Herinner je je nog die simpele tekenblokjes van vroeger, waarbij je puntjes aan elkaar moest verbinden tot er een heuse tekening uit kwam? De puntjes zijn terug! En niet voor je kinderen, maar voor jezelf. O.a. met het boek Tekenen van punt tot punt voor volwassenen.

Uitdagende tekenpuzzels in ‘Tekenen van punt tot punt voor volwassenen’

Tekenen van punt tot punt voor volwassenenWat werd ik blij toen Tekenen van punt tot punt voor volwassenen (uitgeverij Deltas) bij mij op de mat viel. Niet alleen omdat ik even terug was in mijn kindertijd, ook omdat het als volwassene nog best een uitdaging is om deze puntjes op een mooie manier met elkaar te verbinden. Durf jij het aan?

Tekenen van punt tot punt voor volwassenen bevat 32 uitdagende tekenpuzzels. Niet zoals vroeger simpele beertjes of een auto. Nee, alle tekeningen bestaan uit minstens 300 punten. En soms ook nog letters die je moet verbinden. Dat is even andere koek dan de maximaal 50 cijfers die je vroeger moest verbinden.

Als je ze goed en nauwkeurig met elkaar verbindt, kan het maar zo voorkomen dat je opeens de Eiffeltoren hebt getekend. Of het Vrijheidsbeeld, Elvis Presley of een F16-gevlechtsvliegtuig. Ik wist niet dat ik het in mij had.

Dubbel plezier

De hype van kleuren voor volwassenen gaat nog steeds door en hoe leuk is het om deze tekeningen, nadat je alle punten goed hebt verbonden ook daadwerkelijk in te kleuren? Zo sla je met één boek twee vliegen in één klap. En dat voor maar 9,95. Dit boek is zijn geld duidelijk meer dan waard!

Titel: Tekenen van punt tot punt voor volwassenen
Uitgever: Deltas Centrale Uitgeverij
Prijs: € 9,95

Bekijk op bol.com

Voor deze review stelde de uitgever van het boek een exemplaar beschikbaar.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

3 reacties

 1. Denise

  7 november 2014 at 23:48

  Hey wat gaaf! Weer eens iets anders!

 2. Marieke

  8 november 2014 at 18:45

  Wat een leuk idee, misschien wel leuker dan al die kleurboeken voor volwassenen (:

 3. Mama van Vesper

  10 november 2014 at 12:33

  dat wil ik ook !

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *