Dobbelspel: 9x kleine cadeautjes voor vrouwen

Door  |  0 reacties

Hoe leuk surprises ook zijn, het is ook veel werk. Steeds vaker wordt dit dan ook vervangen door het dobbelspel. Waarbij iedereen kleine cadeautjes inbrengt en je door te dobbelen deze zelfde kleine cadeautjes kunt winnen. Maar het is nog best een opgave om leuke, dobbel cadeautjes (binnen budget!) te vinden…

Hoeveel je per cadeautje uitgeeft, is natuurlijk geheel aan jullie. En zal ook afhangen van hoeveel cadeautjes jullie per persoon inbrengen. Bij tien mensen is een aantal van drie cadeautjes bijvoorbeeld een goed aantal. We zijn daarom uitgegaan van kleine cadeautjes onder de € 7,50. Want voor een leuke geslaagde avond heb je toch wel (maximaal) € 22,50 over toch? Mocht je minder te besteden hebben, dan zitten er ook een aantal dobbelspel cadeautjes bij van onder de € 5,-.

Kleine cadeautjes voor dobbelspel

Alles over deze kleine cadeautjes voor het dobbelspel

1. Iets van Blond Amsterdam is bij veel vrouwen al snel goed. Wat dacht je van deze Blond Amsterdam Delfts blond theedoek?

2. Te leuk om te zien, te lekker om te gebruiken. Macaron-lippenbalsem voor slechts € 3,50. Verkrijgbaar voor € 3,95.

3. Het ideale cadeautje voor boekenliefhebbers: deze groene boekenlegger (€ 7,50) die je op meerdere manieren kunt gebruiken.

4. Gezien de populariteit van kleuren voor volwassenen zullen er altijd wel één of meerdere vriendinnen in de groep zijn die je blij maakt met een mooi kleurboek. Het boek Kleur je leven kost € 6,95.

5. Voor de creatieve vriendinnetjes: niet alleen een handig geheugensteuntje, maar ook een leuk tijdverdrijf. Vouw de gekste figuren met deze Origami Sticky Notes.

6. Veel romantische zielen in je vriendinnengroep? Wat dacht je van deze eierpers die hartjes maken van je hardgekookt eieren? Met € 6,95 past dit prima binnen het budget.

7. Een leuke gimmick voor fotografieliefhebbers: dit Polaroid-toiletpapier. Ik zou er graag voor dobbelen!

8. Vriendinnen zijn er om mee te huilen, maar nog meer om mee te lachen. En deze servetten passen daarom perfect bij een vriendinnenavond. Je bestelt een pakje servetten voor € 3,95 en er zijn ook nog andere varianten verkrijgbaar.

9. Deze snorren sticky notes zijn gemaakt van zwart papier. Je krijgt twee setjes met elk 100 sticky notes, dus 200 in totaal, en een wit potlood. Nu van € 7,95 voor € 5,95.

Op zoek naar meer kleine cadeautjes voor een dobbelspel of als schoencadeautje? Onze favoriete websites voor originele cadeautjes zijn Cadeau.nl, Fonq.nl & Ditverzinjeniet.nl.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *