9x dobbelspel cadeaus voor mannen

Door  |  0 reacties

Kleine cadeautjes vinden voor vrouwen voor het dobbelspel is nog best een makkie. De zoektocht naar dobbelspel cadeaus voor mannen ging ons iets moeilijker af. Maar we denken dat we een mooie selectie hebben gemaakt!

Zeker als je je bedenkt dat het bij het dobbelspel niet alleen om de dobbelspel cadeaus gaat, maar vooral ook om de gezelligheid en de hilariteit tijdens het spelen. Uiteraard is betaalbaarheid ook een belangrijke factor. We zijn daarom uitgegaan van kleine dobbelspel cadeaus onder de € 7,50. Want voor een leuke geslaagde avond heb je toch wel (maximaal) € 22,50 over toch? Mocht je minder te besteden hebben, dan zitten er ook een aantal dobbelspel cadeautjes bij van onder de € 5,-.

Dobbelspel cadeaus voor mannen

Alles over deze dobbelspel cadeaus voor mannen

1. Voor de schrijver of journalist (to be). Klein van formaat, past in ieders kontzak en daardoor ook überhandig, dit notitieboekje van Moleskine.

2. Eat your heart out McGyver! Voor alle 007-in-disguise is deze creditcard multitool de bom onder de kleine cadeaus.

3. Nooit meer wegrollende bierflesjes in de koelkast met deze Fridge Monkey. Nu van € 11,- voor € 6,-.

4. Speciaal voor jouw culinaire vrienden: dit RVS kaasmes van Le Diamant met antikleef kuiltjes zodat er tijdens het snijden niets aan het mes blijft plakken.

5. Nooit meer een lege iPhone met deze sleutelhanger met iPhone-lader. Verkrijgbaar voor de 4(S) en 5(S), in wit of zwart. En hij kost nu slechts € 4,95.

6. Voor alle stripboek-fans: de allernieuwste Suske & Wiske. Dat betekent wegkruipen in de bank, voeten onder je kont en alleen nog oog voor dit nieuwe avontuur.

7. Mannen zijn logische denkers.. vinden ze zelf. Deze Cube Puzzle moet wel appeltje-eitje voor ze zijn.

8. Voor al jouw smartfoon-verslaafde vrienden zijn deze iGloves touchscreen handschoenen een uitkomst. Nu van € 12,95 voor € 3,95.

9. Deze houten kapstokhaak vinden wij zelf eigenlijk wel heel stoer. Nu maar hopen dat onze vriend hem mee naar huis dobbelt!

Op zoek naar meer kleine cadeautjes voor een dobbelspel of als schoencadeautje? Onze favoriete websites voor originele cadeautjes zijn Cadeau.nl, Fonq.nl & Ditverzinjeniet.nl.

Reacties

Tanja (42) woont samen met Oskar en kat PLUK in Haarlem. Ze wordt blij van alle seizoenen, schrijven, wandelen en foto's maken. Social media vindt ze de beste uitvinding ever en wat dat over haar zegt, leert ze nu op de Open Universiteit bij de studie psychologie. Ze is een regenboogmaker in wording en leeft volgens de stelregel Don't grow up, it's a trap!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *