9x origineel kerstcadeaus inpakken

Door  |  0 reacties

Cadeautjes geven is leuk, cadeautjes inpakken is nog leuker. Heb jij ook een werkkamer vol inpakpapier, masking tape, vloeipapier en andere inpakmaterialen? Origineel kerstcadeaus inpakken is daarmee én met deze 9 toffe ideeën voor de feestdagen een koud kunstje.

Toegegeven, ik ben een kleine addict. Ik kan de HEMA niet uitlopen zonder masking tape in mijn tas te hebben, en als ik in de Ikea Papershop ben komt er standaard een inpakrol of twee bij. Cadeautags heb ik in alle soorten, maten en kleuren. En als er iemand jarig is ga ik niet alleen los op het bedenken van een origineel cadeau, maar ook op deze cadeaus origineel inpakken daarvan.

Kerst is voor mij daarom een walhalla! Het hele jaar verzamel ik kerst-inpakideeën op Pinterest en in december ga ik los op bontgekleurde pakketjes onder de kerstboom. Hoe vrolijker, hoe bonter, hoe leuker. Doe je mee dit jaar, ga jij je kerstcadeaus ook zo origineel inpakken?

Tip! Origineel kerstcadeaus inpakken vereist wel wat benodigdheden. Inpakpapier, masking tape, lintjes en meer. Waar je dit koopt? Neem een kijkje in mijn favoriete stationery webshops, dan kom je een heel eind.

Origineel kerstcadeaus inpakken

Origineel kerstcadeaus inpakken: alles over deze 9 ideeën

1. Stiekem kan Kerstmis niet zonder rood/wit. Met naturel inpakpapier en rood/wit masking tape en bakkerstouw zijn jouw cadeautjes 100% kerst.

2. Inspiratie voor chique zwart/wit verpakkingen vind je op deze Zweedse blog. Klasse!

3. Er is weinig feestelijker dan confetti. Laat ze terugkomen op jouw kerstcadeaus – eventueel in de kleuren van je kerstboom-verlichting, of de lievelingskleuren van de ontvanger – en het is echt feest!

4. Een chique cadeautje gekocht? Gebruik goudtinten en strakke lijnen.

5. Kerstcadeaus in natuurlijke stijl bereik je door wat takjes uit de kerstboom te plukken en lint van natuurlijke materialen te gebruiken. (+ nog meer ideeën in hetzelfde artikel)

6. Niet alleen heel leuk, maar ook lekker: kerstcadeaus met gingerbread-mannetjes. Niet stiekem van het deeg snoepen hè?

7. Tof: gebruik oude familiefoto’s bij het inpakken van je kerstcadeaus.

8. Ga aan de slag met naald & draad en borduur de mooiste kerstcadeaus.

9. Niet zoveel tijd om uitgebreid in te pakken? Op Etsy vonden we schattige jute cadeauzakjes. Zo klaar!

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *