The Daily Pie Post: taart door de brievenbus

Door  |  1 reactie

Wat een uitvinding: The Daily Pie Post. Taart door de brievenbus. Als verrassing voor een ander, of gewoon omdat je jezelf een extraatje gunt.

Wat is The Daily Pie Post?

Een taarten-webshop. Maar niet zomaar eentje, eentje die veelal Engelse pastries maakt en die simpelweg in een brievenbusdoosje worden verzonden. Hoewel het assortiment regelmatig wisselt en we je eigenlijk niet blij willen maken door de smaken te noemen (die er straks misschien niet meer zijn), doen we het toch om je enig inzicht te geven in het assortiment. En om je lekker te maken natuurlijk. Wat dacht je van Waldorf Astoria Red Velvet Cake of Carrot Cake? Chocoladeliefhebbers kunnen gaan voor de 65% dark chocolate pie. Of wat dacht je van de Double Crust Cherry Pie?

Getest!

Vroeger lustte ik geen taart & cake. Nee, echt niet. Alleen naturel cake met slagroom kon je mij blij mee maken. Met appelkruimelvlaai maak je me nog steeds niet blij. Maar taart of cake waar chocolade in zit? Hell yeah! Of nog beter: red velvet. Toen we de service van The Daily Pie Post mochten checken, was een keuze maken dan ook eenvoudig: kom maar op met die Waldorf Astoria Red Velvet Cake.

Omdat The Daily Pie Post afhankelijk is van TNT Post en op maandag niet meer bezorgd, kan het afleveren even duren. Wij bestelden op zaterdag onze favoriet en hadden daarmee de ultieme test: zou de cake op dinsdag nog vers zijn? Met ons mond vol kunnen we zeggen: zonder twijfel! Goddelijke cake. Verpakt in een toepasselijke krantenservet. Ze waren ook nog zo vriendelijk om er een taartkaarsje bij te doen. Je kunt namelijk optioneel een attentie toe voegen, en een kaarsje is natuurlijk extra leuk als er iemand jarig is.

Wat kost deze goddelijke taart?

Je betaalt voor jouw taart naar keuze € 9,50, excl. verzendkosten. Een bos bloemen bezorgen is een stuk duurder, is het niet?

Benieuwd geworden? Ga naar de website van The Daily Post Pie >>

 

Reacties

Dit artikel is geschreven in samenwerking met een van onze partners. Heb je ook interesse om samen te werken met Like & Love (it!)? Bekijk alle mogelijkheden.

1 reactie

  1. Amanda

    22 december 2014 at 13:19

    Wat een leuk concept! Dit kende ik nog niet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *