9x snelle hapjes voor Oud & Nieuw

Door  |  1 reactie

Wil je lekkere hapjes serveren tijdens de jaarwisseling, maar niet de hele dag of avond in de keuken staan? Check deze snelle hapjes. Succes gegarandeerd!

Champagne (en bier, en wijn) moet een goede bodem hebben. Je kunt het dus niet maken om jouw gasten niets voor te zetten. Of enkel een schaal met chips. En het mag ook wel een beetje feestelijk op zo’n unieke avond toch? Daarom gingen we op zoek naar feestelijke, snelle hapjes. Eet smakelijk!

Snelle hapjes

Alles over deze snelle hapjes

1. Gezond & eenvoudig te maken: komkommer rolletjes met geitenkaas. Houd je niet van geitenkaas dan kun je dit ook vervangen door bijvoorbeeld feta of zelfs vis.

2. Trek een vriendin mee de keuken in en binnen 10 minuten heb je genoeg caprese-spiesjes voor het hele gezelschap geregen.

3. Lekker & Simpel doet de naam van hun website eer aan met deze mini-wraps met pesto en kip.

4. Zo leuk om te serveren, en ze zijn in acht minuten klaar: mini-kaneelrolletjes.

5. Vul grote champignons met roomkaas & kruiden en schuif ze in de oven. Voila, zalige borrelhapjes!

6. Staat de mannelijke helft van het feestgezelschap in de kou vuurwerk af te steken? Je maakt ze vast blij met deze yakitori-spiesjes met kaas. Zo klaar!

7. Een van mijn favoriete snelle hapjes! Niet alleen omdat ik gek ben van zalm, ook omdat deze zalm-lolly’s zo schattig zijn om te serveren. Het oog wil ook wat!

8. Dol op Italiaanse hapjes? Neem een zak tortelinni en Parmezaanse kaas en met 8-10 minuten bakken heb je deze Italiaanse balletjes op tafel staan.

9. Makkelijker kan haast niet: spiesjes van meloen, ham en mozzarella. Lekker!

Kun jij niet kiezen uit deze snelle hapjes voor Oud & Nieuw? Nodig genoeg mensen uit en maak ze gewoon allemaal.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

1 reactie

  1. Frederique

    29 december 2014 at 00:55

    Ziet er allemaal lekker en feestelijk uit – die zalm lolly’s zijn echt leuk, jammer dat ik geen zalm lust :/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *