9x liefdevolle Valentijn lunch recepten

Door  |  0 reacties

Wil jij jouw liefde dit jaar verrassen met een liefdevolle lunch? We gingen op zoek naar de lekkerste Valentijn lunch recepten. En dat wordt zeker een lunch vol hartjes.

Dit jaar valt Valentijn op zaterdag en dat betekent dat je de broodtrommels achterwege mag laten. Je hebt ruim de tijd om een unieke lunch op tafel te zetten. Met veel liefde. Want de liefde van de man gaat nu eenmaal door de maag… Kijk je mee naar onze favoriete Valentijn lunch recepten?

Valentijn lunch recepten

Alles over deze Valentijn lunch recepten

1. Voor een gezonde Valentijn lunch: hartenspiesjes.

2. Voor de warme lunch: een hartjespizza.

3. Ga jij voor een driegangen Valentijnslunch (daarvoor binnenkort meer recepten)? Serveer deze salade als bijgerecht. Dit kan natuurlijk ook gewoon prima op een broodje.

4. De mooiste eitjes voor jouw geliefde maak je met een hartjes koekenpan. In dit geval dus geen moeilijk Valentijn lunch recept, maar wel een geweldige omelet.

5. Mmmm… hartjespannenkoeken! Gewoon zelf allemaal voorproeven.

6. Geen hartjespan tot je beschikking? Met dit recept krijg je een hartjes-ei ook voor elkaar.

7. Is jouw vriend een grote liefhebber van sushi? Dan zijn deze hartvormige sushi’s perfect voor jouw lunch.

8. Mocht het onverhoopt vriezen op Valentijnsdag, maak dan deze hartverwarmende tomatensoep.

9. Voor als je stiekem toch geen tijd hebt voor ingewikkelde Valentijn lunch recepten. Met deze eierpers maak je de liefste gekookte eitjes.

Voor welke van deze Valentijn lunch recepten ga jij?

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *