Knuffelboots: altijd warme voeten met verwarmde sloffen

Door  |  0 reacties

Heb jij ook altijd koude voeten en is het dan onmogelijk om het überhaupt warm te krijgen? Check deze te gekke verwarmde sloffen.

Koude voeten: helaas heb ik er net iets te vaak last van. En als ik koude voeten heb, heeft mijn hele lichaam het koud. Ik zweer dus bij warme sloffen en warme kruiken. Maar soms duurt het opwarmen van je voeten net iets te lang met warme sloffen. Dan zijn de knuffelboots van Radbag een uitkomst!

Over de knuffelboots

Ken je die pittenzakken die je kunt opwarmen in de magnetron? Nou, deze verwarmde sloffen zijn volgens hetzelfde concept gemaakt. Een zakje pitten onder je voeten, met daar aan vast een warme, coosy slof tot over je enkels. Een soort verwarmde knuffelsokken. Je stopt ze 60 tot 90 seconden in de magnetron (afhankelijk van je wattage) en hoeft alleen nog maar op de bank te gaan liggen en je sloffen aan te trekken!

Verwarmde sloffen getest!

Klinkt ideaal toch? Tijd om deze verwarmde sloffen uit te proberen. Radbag verraste de redactie namelijk met een paar tijger-knuffelboots. Die meteen de magnetron ingingen. En tijdens het schrijven van dit artikel mijn voeten fijn verwarmen. Mijn conclusie? Een ideaal product om je voeten snel op te warmen en de kou uit je lichaam te krijgen.

Als je een gratis voetmassage wilt, kun je ook nog met de verwarmde sloffen door huis gaan lopen, maar zelf zit ik er liever mee op de bank. Net als dat een kruik langer warm blijft dan een pittenzak, geldt dat ook voor deze sloffen. Ze blijven geen twee uur warm. Maar dat is geen ramp. Want je voeten zijn na 10 minuten echt wel comfortabel warm en omdat je je sloffen nog aan hebt, gaat die warmte ook niet snel weg.

Wil je ze tussendoor toch opwarmen, doe ze dan iets korter in de magnetron, want er zit nog warmte in. En controleer de warmte ook altijd even voor je ze opnieuw aantrekt.

Zie jij deze verwarmde sloffen wel zitten? Je bestelt ze voor € 22,95 op Radbag.nl >>

Voor deze review stelde de webshop een paar sloffen beschikbaar.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *