Après ski: 9x populaire wintersport gerechten

Door  |  0 reacties

Wil jij het après ski gevoel thuis ervaren? Wil je voor- of nagenieten van jouw wintersport? Maak een van deze populaire wintersport gerechten en waan je op de piste.

Behoor jij tot de 930.000 Nederlanders die dit seizoen op wintersport gaat (of al bent geweest)? Tijd voor bijpassende wintersport gerechten. Voor voor- of napret. Of gewoon op de plaats van bestemming. Om een goede bodem voor jouw après ski avonturen te regelen.

Wintersport gerechten

Alles over deze wintersport gerechten

1. Kan het traditioneler dan kaasfondue? Nee. Met het recept van Jamie Olivier geef je deze klassieker een moderne (en lekkere!) draai. Veruit het lekkerste van deze wintersport gerechten als je het ons vraagt. Oh, en natuurlijk het meest gezellige. Nog geen kaasfondue set in huis? Op Bol.com bestel je deze vanaf € 16,99.

2. Ideaal voor tussen twee pistes door, en thuis voor na een lange boswandeling: Croque Montagnarde. Een Croque Monsieur inclusief aardappelschijfjes. Dat zal jouw maag wel vullen. Welkom nieuwe energie!

3. Uiteraard mag apfelstrudel niet ontbreken aan de meest populaire wintersport gerechten. Deze variant maak je in 30 minuten klaar.

4. Wat is een wintersport zonder schnitzel? Lekker, maar oh zo stom: zo’n lap vlees op je bord. Deze schnitzel medaillons zien er toch meteen leuker uit?

5. Als je niet van apfelstrudel houdt, kun je altijd nog gaan voor crêpes bij je koffie. Met dit basisrecept maak je ze in een handomdraai.

6. Voor de mannen: bratwurst in bier mét ui. Dat is pas een goede bodem voor een avondje flink après skiën.

7. Opwarmen met een goed vullende soep? Ga voor deze Hongaarse goulash soep.

8. Typisch Oostenrijks: Kaiserschmarrn. Dit nagerecht, afkomstig uit Beieren, is een variant op de pannenkoek, traditioneel geserveerd met pruimen compote en poedersuiker.

9. Dé ultieme spaghetti bolognese mag niet ontbreken aan deze lijst met wintersport gerechten. Op naar de Italiaanse piste!

Voor welke van deze wintersport gerechten ga jij deze winter?

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *