Lekkers zonder oven! 9x no bake recepten

Door  |  1 reactie

Heb je al eens een no bake recept geprobeerd? No bake recepten zijn ideaal voor wie niet zo handig is met een oven en toch lekkere taartjes en koekjes wil maken!

Eerder schreven we een artikel over mug cakes. In een handomdraai maak je met slechts een paar ingrediënten, een mok en magnetron heerlijke cakes. Een stuk sneller en makkelijker dan bakken in de oven. Bij no bake recepten komt er zelfs geen magnetron aan te pas en hoef je het vaak alleen in de koelkast te zetten. Taarten en koekjes maken was nog nooit zo makkelijk!

No bake recepten

Alles over deze no bake recepten

1. Zien deze mini cheesecakes met bloemen er niet schattig uit?! Versierd met wat stukjes mango maak je er een waar kunstwerkje van!

2. Ben je dol op boterhammen met pindakaas? Maak eens pindakaaskoekjes

3. Met een bodem van Oreo koekjes en drie verschillende lagen kan het niet anders dat deze Neapolitan cheesecake verrukkelijk is!

4. Snoep je wel eens stiekem uit de Nutella pot? Dan moet deze Nutella cheesecake onweerstaanbaar zijn.

5. Dat we op de redactie dol zijn op Oreo’s is allang geen geheim meer. Deze mini Oreo taartjes lijken ons heerlijk!

6. Als dit geen goddelijke combinatie is: slagroom, chocola, koekjes en aardbeien. Deze aardbeientaart ziet er mooi uit en is ook nog eens snel gemaakt.

7. Nog een no bake recept met fruit: krokante appelkoekjes.

8. Heb je er wel eens aan gedacht om avocado’s te gebruiken in een taart? De Groene Meisjes maakten een avocado limoentaart met coconut frosting. Een verassend lekkere combinatie.

9. Ook truffels zijn heerlijk en makkelijk te maken zonder te bakken!

Voor welke van deze no bake recepten ga jij?

Reacties

Jo (32) raakt niet uitgepraat over hardlopen en bezoekt graag concerten en festivals. Ze houdt van lekker eten & drinken, lezen en schrijven. De zon en mooie duurzame producten maken haar blij. Ze is nog lang niet uitgereisd en is dol op sushi en NYC.

1 reactie

  1. Marijke - easydailyfood

    6 maart 2015 at 14:22

    Oooo lekker zeg. Wil het allemaal wel proberen 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *