Kleur in je interieur! 9x koperen woonaccessoires

Door  |  2 reacties

Het voorjaar staat letterlijk voor de deur. Krijg jij ook al lentekriebels die zich uitten in een grote schoonmaak van je huis? En als je dan toch zo lekker bezig bent is het ook best tijd voor iets nieuws voor je interieur toch? 

Waarom ook niet. Met wat kleine veranderingen kan je huiskamer er heel anders uitzien. Wat dacht je van koper? Koper heeft een warme uitstraling en combineert prima met eigenlijk alle stijlen en kleuren. Wij gingen op onderzoek wat er allemaal te krijgen is in ‘koper’ en zochten de leukste koperen accessoires voor je uit.

Koperen accessoires in je interieur

9x koperen accessoires in je interieur

1. Opruimen, dat gaat vast en zeker extra fijn met deze set koperen manden.

2. Als je deze Karlsson Little Big Time wandklok aanschaft kun je hem gelijk op de zomertijd zetten, want ook die komt er binnenkort aan.

3. Narcissen, tulpen….. ze staan extra leuk in deze bijzondere vaas.

4. Een bosje lampen, het is weer eens iets anders. De Zuiver Multishine Copper Hanglamp bestaat uit zeven bolvormige, metalen lampenkapjes.

5. Tijdschriften zijn altijd fijn voor een middagje ontspannen op de bank. In dit tijdschriftenrek mogen ze gezien worden!

6. Deze set van vijf handgemaakte schalen is stoer en elegant tegelijk. Deze koperen accessoires zijn een must have!!

7. Het kost wat maar dan heb je ook wat. Maar liefst 70 branduren biedt de Tom Dixon Scent Geurkaars. Dus als je in een decadente bui bent….

8. Glazen flessen en potten doen het altijd leuk als accessoire. We vonden deze fles in koperkleur voor je. Hij is verkrijgbaar in twee maten.

9. En last but not least: deze prachtige speaker van Piet Hein Eek by LEFF Amsterdam. Deze unieke Bluetooth-speaker voorziet tot 7 meter draadloos bereik, is oplaadbaar via een USB kabel én uitgevoerd in koper!

Ik zeg snel je woonkamer schoonschippen zodat die koperen accessoires extra goed tot hun recht komen!

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

2 reacties

  1. Jamey

    10 maart 2015 at 10:52

    Oh die speaker is echt mega gaaf zeg!

  2. Marijke - easydailyfood

    10 maart 2015 at 11:40

    Heel mooi, heb ik zelf ook in huis. Met wit erbij lekker fris!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *