Kleur in je interieur! 9x zwart/wit woonaccessoires

Door  |  0 reacties

Een rondje op Instagram levert al snel op dat zwart/wit woonaccessoires populairder zijn dan ooit. Het liefst zo clean mogelijk. Houd jij ook van zwart/wit, eventueel gecombineerd met grijs of bijvoorbeeld beton elementen? Kijk dan snel mee, want we spotten veel toffe accessoires de laatste tijd.

Zwart wit woonaccessoires

Alles over deze zwart/wit woonaccessoires

1. Leuk als basis voor je zwart/wit inrichting: dit behang van Roomblush.

2. Kussens kun je nooit genoeg hebben. En dit zigzag-kussen van FEST Amsterdam kun je moeiteloos met andere kussens combineren.

3. Bloomingville is een van de woonmerken die altijd met de laatste woontrends meegaat, zo ook met de kleuren. Zwart/wit woonaccessoires vind je dan ook veel terug in hun collectie. Wat dacht je van deze vaas?

4. Dit toffe bankje van HK Living heeft wel wat weg van de vroegere bankjes bij gym. Leuk voor in de gang, of tegen die grijze muur.

5. Helemaal van nu! Plaats diverse betonnen huisjes op je plank, kast of op een groot dienblad naast kaarsen.

6. Nog zo’n leuke van Bloomingville: dit sterrendienblad.

7. Je kunt van deze zwart/wit borden met letters eten, of… je hangt de Design Letters borden aan de muur en vormt woorden of namen. Op mijn wishlist staat het woord RELAX voor aan de muur zodra onze woonkamer make-over plaats vindt.

8. Hoog op mijn persoonlijke wishlist: dit pronkrek van vtwonen. Graag tegen een witte muur en met witte accessoires.

9. Hoe tof is dit houten bijzettafeltje? De houten bovenkant combineert perfect met zwart/wit en geeft je huis een natuurlijke uitstraling.

Oeps, wil jij nu ook voor de make-over gaan en je woonkamer voorzien van de mooiste zwart/wit woonaccessoires? Sorry…

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *