AQAshoes: 9x zomerse schoenen

Door  |  0 reacties

Op zoek naar zomerse sneakers voor onder je lente-outfits? Of misschien wel een zomers roze enkellaarsje? We ontdekten onlangs het toffe merk AQAshoes en zijn nu al fan. Kijk je mee? Wedden dat je ook verliefd wordt…

Alles over AQAshoes

AQAshoes: hoewel het merk niet geheel Nederlands klinkt, is dit het wel. De schoenen worden allen in Nederland ontworpen door meerdere ontwerpers, waarna ze in Portugal (met de hand) worden geproduceerd. Van de beste leersoorten uit Italië overigens. Hun doel is, naast een goede kwaliteit bieden, schoenen te maken voor de modebewuste Nederlandse vrouw. Dat betekent dat ze bovenop de laatste mode zitten en continue met de laatste trends mee gaan.

Niet verrassend dus dat ze dit jaar een collectie vol bloemenmotieven, dierenprints en metallic stoffen hebben gelanceerd. Helemaal 2015! En oh zo passend bij alle mooie outfits die we de afgelopen maanden al voorbij hebben zien komen. De lente & zomer collectie richt zich met name op sneakers, want 2015 is immers het jaar van de sneakers. Ook runners nemen een belangrijke rol in in hun collectie.

Toch zijn de schoenen allesbehalve éénseizoens-schoenen. AQA schoenen zijn gemaakt van de beste materialen: er wordt altijd gebruik gemaakt van kwalitatief hoogstaand leer, ze hebben goede zolen, een perfecte pasvorm… en dus een lange levensduur. Ideaal! Want hoe ergerlijk is het als je favoriete schoenen na één seizoen totaal afgedragen zijn. Dat zal je met AQAshoes niet gebeuren.

Onze favoriete AQA shoes

Benieuwd waarom we bij Like & Love (it!) fan zijn van AQAshoes? We hoeven alleen maar onze favoriete modellen te laten zien en dan ben je om. Kijk je mee? AQAshoes zomer

1. Deze toffe sneakers combineren drie trends in één: goud, slangenmotief én metallic. Zonder twijfel val je op met deze geweldige schoenen.

2. Toffe taupe slip ons met slangenleer. Ze staan niet alleen erg leuk bij een zomerse jeans met omgeslagen broekspijpen, je kunt er ook nog haast een marathon op lopen zo fijn als ze zitten.

3. Laag sneakertje met zebraprint: dan draag je deze zomer zeker schoenen volgens de laatste trends. Oh en makkelijk aan te trekken door de ritssluiting.

4. Hetzelfde model als de zebraprints, maar dan geschikt voor mensen die graag veel kleur dragen. Gemaakt van het beste Italiaanse leer.

5. Kwaliteit staat voorop zeiden we al. En dus zijn deze halfhoge sneakers voorzien van een lederen binnenvoering en dito zool. Door de kleur erg leuk bij een witte of lichtblauwe zomerjeans.

6. Zoals gezegd: ook voor runners kun je terecht bij AQAshoes. Wat dacht je van deze zwarte met gouden details?

7. We weten niet hoe het bij jou zit, maar wij kunnen geen genoeg krijgen van dierlijke motiefjes. Deze toffe hoge sneakers voegen we dan ook graag toe aan onze schoenencollectie.

8. We wijken even af van zomerse sneakers en instappers. Deze enkellaarsjes mogen namelijk ook in de zomer. Deze zomer is namelijk ook de zomer van de pastels, en daar past dit zachte roze mooi bij. Inmiddels staan ze al in de kast van redacteur Laura.

9. Omdat grijs bij praktisch elke zomeroutfit past. Dit zijn goede basics voor jouw schoenencollectie. Must have!

Waar kun je terecht voor AQAshoes?

Naast tientallen verkooppunten door het hele land (kijk op de website van AQAshoes voor alle verkooppunten) kun je AQAshoes ook online bestellen. Je kunt o.a. terecht bij Nelson, TopShoe.nl en Dungelmann.

En… ook verliefd? Ga naar de website van AQAshoes voor meer informatie.

Om kennis te maken met dit toffe merk kregen we een paar sneakers van AQAshoes toegezonden voor deze review.

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *