Spring is in the air! 9x sjaals voor het voorjaar

Door  |  1 reactie

Nu de eerste lentedagen in the pocket zijn, is het tijd om je wintergarderobe naar zolder te brengen en je zomergarderobe in je kledingkast te hangen. En uit te breiden met een aantal vrolijke items. Sjaals zijn ook dit jaar een must have. En al helemaal als ze van POM Amsterdam zijn.

Het is geen geheim dat ik fan ben van POM Amsterdam. Ik schreef eerder een artikel over dit geweldige merk. Mijn liefde voor het merk is sinds het schrijven van dit artikel niet minder geworden én ook is mijn garderobe in de tussentijd flink uitgebreid.

Op mijn verlanglijstje staat standaard – of dit nu met kerst is of met mijn verjaardag – het woord POM. Met daarachter de vele modellen waar ik niet uit kan kiezen. En dat geldt ook voor de nieuwe spring/summer collectie van het vrolijke merk. Kijk je mee naar de selectie die ik uiteindelijk met veel moeite heb weten te maken.

Sjaals voorjaar van POM Amsterdam

Alles over deze vrolijke sjaals van POM Amsterdam

1. Pastelkleuren zijn in dit jaar en deze Hawaii Sunset sjaal past daar perfect bij. De sjaal heeft een dessin van tropische palmbomen en door de kleuren grijs, groen, blauw, roze en oranje is hij met veel van de huidige fashiontrends te combineren. En ja, deze sjaal hangt dus al klaar in mijn kast!

2. Binnenkort ondergaat onze woonkamer een grote metamorfose. Turquoise en petrol gaan een grote rol spelen in de woonkamer. Gek genoeg koop ik sinds ik hiermee bezig ben ook meer kleding met deze kleuren. Niet gek dus dat deze Colour Rebel-sjaal tot mijn favorieten behoort. Ook verkrijgbaar in tal van andere kleuren.

3. Een Indian Summer-gevoel creëren? Dan kan met deze sjaal met dezelfde naam. Ideaal voor tijdens koele zomeravonden. Of gewoon als eyecatcher op jouw verder neutrale outfit.

4. Ben jij verknocht aan onze hoofdstad? Koop deze sjaal met grachtenpandjes. Erg makkelijk te combineren met een kleurrijke zomeroutfit.

5. Liever toch wat meer kleur? De Jungle Cat Night is een sjaal die gebaseerd is op de kleurrijke flora en fauna uit de jungle. Voorzien van de bekende POM-balletjes aan de randen en gemaakt van cupro, een luchtige en duurzame stof dat ademt als katoen en aanvoelt als zijde.

6. Een uniek exemplaar! Deze zijden shawl is exclusief voor het Rijksmuseum Amsterdam ontworpen. Het ontwerp is gebaseerd op het meesterstuk ‘winterlandschap met schaatsers’ van de Nederlandse schilder Henrick Avercamp.

7. Dol op de jeanstrend van deze zomer? Indian Summer Blue blue zou dan een goede aanvulling zijn op jouw zomergarderobe.

8. En omdat ik niet (goed) kan kiezen, staat ook de Mellow Yellow op mijn lijstje. Ook deze is prima te combineren met jeans. En met wit, én grijs én én én…. Multifunctioneel in jouw zomergarderobe!

9. Met de Spot Up Grey-sjaal spelen de ontwerpers van POM Amsterdam dit jaar in op de mintgroen-hype. Extra leuk gecombineerd met grijs. Wat dacht je van bij een wit colbertje?

Snap je nu waarom ik fan ben van POM Amsterdam? Van deze sjaals moet je toch wel lentekriebels krijgen?

Voor deze review werd ons een Pom Amsterdam sjaal uit de nieuwste collectie toegezonden.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

1 reactie

  1. Marijke I easydailyfood

    12 april 2015 at 17:02

    Erg leuk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *