Must have behang voor liefhebbers van industrieel wonen

Door  |  0 reacties

Heb jij een gloednieuwe nieuwbouwwoning, maar ben je fan van oude verweerde muren? Ga geen halsstreken uithalen. Met een behangetje kom je een heel eind!

Een perfect afgewerkte woning mag dan ooit in geweest zijn, tegenwoordig is het verweerd, industrieel en oud wat de klok slaat. Geen perfect gladde muren meer, of nog erger van dat stucwerk met van die halfronde strepen. Yek! Helemaal in zijn afgebladderde bakstenen muren. Maar ja, dat kan nog wel eens een flink klusje zijn. Of…

Een perfecte verweerde muur met industrieel behang vtwonen

Industrieel behang vtwonenIn onze favoriete webshop vtwonen vonden we het geweldige Factory behang. Hiermee tover jij – ook als je geen twee rechterhanden hebt – jouw ietwat saaie muur om tot een muur die helemaal met de trends van 2015 meegaat. Met een stoer patroon van een afgebladderde bakstenen muur krijgt jouw woon- of slaapkamer direct een andere look.

Twee linkerhanden, wat nu?

Je hoeft geen topklusser te zijn voor dit behang. Factory is namelijk vliesbehang, wat door veel mensen ook wel snelbehang wordt genoemd. Je kunt hierdoor de behangtafel achterwege laten en ook van inwerktijd is geen sprake.

Hoe je dan wel behangt? Je smeert de lijm direct met een roller of blokkwast op de muur. Het behang is er daarna ook nog eens veel makkelijker goed op te krijgen, vliesbehang is namelijk sterker en dikker dan papierbehang. Ook het op maat snijden is een koud kunstje voor iedereen die ook maar een klein.

Ben je later – maar echt niet dat je snel uitgekeken raakt op dit toffe, industriële behang – toe aan iets nieuws op de muur? Vliesbehang is eenvoudig te verwijderen, zonder dat je een afstoommachine hoeft te huren.

Goed om te weten!

Uit één rol haal je zes banen industrieel behang. De rol is 53 cm breed en 3 meter hoog. De totale afmeting is dan 318 cm breed x 300 cm hoog. Alleen bij een muur van maximaal 318 centimer breed loopt het patroon daardoor goed in elkaar over. Houd hier rekening mee.

Ga naar vtwonen als je ook zo blij wordt van dit behang >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *