Hallo barbecue-seizoen: 9x Vaderdag cadeaus

Door  |  0 reacties

BBQ’en is in veel huishoudens een écht mannending. En met een beetje mazzel is het op Vaderdag uitstekend barbecue-weer. Des te leuker om je vader te verrassen met een van deze negen toepasselijke Vaderdag cadeaus. Kijk je mee naar wat we bij elkaar zochten?

We zijn er voor het gemak maar even vanuit gegaan dat je vader al in het bezit is van een mooie barbecue én dat hij weet hoe je het beste vuur maakt. We zochten juist naar de extra’s die het barbecueën makkelijk, leuker of anders maken. Fijne barbecue-hebbedingetjes dus, deze Vaderdag cadeaus.

vaderdag cadeaus voor een toffe barbecue

De leukste barbecue Vaderdag cadeaus:

1. Onmisbaar voor de echte barbecue-vader: goed gereedschap. Deze 4-delige set van Esschert zit in een handige draagtas zodat de spullen netjes opgeborgen en meegenomen kunnen worden.

2. Als jouw vader behalve van barbecueën ook van kookboeken houdt is dit een perfect Vaderdag cadeau: het boek Smart Barbecue van Julius Jaspers.

3. Wil je dat je vader eens iets anders van de barbecue tovert als vlees? Geeft hem deze pizzasteen van Jamie Oliver en de volgende keer krijg jij pizza’s van de barbecue!

4. Popcorn van de barbecue is ook leuk! Zeker als er kinderen bij zijn. Dat is met deze popcornpan van Barbecook in een handomdraai geregeld.

5. De nette kleding van je vader blijft netjes met mooie Barbecook Schort. Er zitten ook handschoenen met aluminiumisolatie bij. Altijd handig.

6. Alle buiken vol? Dan is het barbecue-feest nog niet klaar hoor. Met deze stoere schenkkan schenk je een lekker kopje koffie/thee/glühwein van de barbecue.

7. Gaat jouw vader all the way met een barbecue en maakt hij graag zoveel mogelijk zelf? Dan is een dubbele hamburgerpers een welkom cadeautje deze Vaderdag.

8. Een speledingetje is ook altijd leuk toch? Met deze stempel maakt je vader iedere biefstuk persoonlijk met een leuke/lieve/mooie tekst.

9. Back to basics? Met Grandpa’s Fire Fork en een stok uit de natuur kun je boven, bijvoorbeeld, een kampvuur prima vlees en groeten grillen.

Bij het zien van al dit leuks krijg je vanzelf zin in die lange zomeravonden met een fijne barbecue. Met welke van deze Vaderdag cadeaus verras jij jouw vader?

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *