Het derde enige echte kleurboek voor grote kinderen

Door  |  0 reacties

De zomervakanties komen er aan en dat betekent: lange autoritten naar zuidelijke oorden. Voor kinderen kan zo’n rit nog wel eens extra lang duren. Vermaak ze echter met Het derde enige echte kleurboek voor grote kinderen en je zult ze niet horen.

Als klein meisje verheugde ik mij altijd enorm op de zomervakantie. Maar er was één ding waar ik echt een hekel aan had: de autoreis naar Spanje. Niet alleen omdat ik een gloeiende hekel had aan de Franse snelweg-toiletten (wat eerder gaten waren), maar ook omdat lang stilzitten niets voor mij is en ik me dan snel verveel. Mijn ouders moeten gillend gek zijn geworden van mijn “Hoe lang nog?” en “Zijn we er al?”. Wil jij jezelf dit komende zomer besparen? Het derde enige echte kleurboek voor grote kinderen kan wel eens de oplossing zijn.

Wat je kunt verwachten van Het derde enige echte kleurboek voor grote kinderen

het derde enige echte kleurboek voor volwassenenHeb je wel eens uitgerekend hoelang jezelf bezig bent met één enkele kleurplaat in jouw kleurboek? Ik kan avonden bezig zijn met een pagina vol papegaaien. En hoewel de kleurplaten in dit kleurboek voor kinderen net even wat eenvoudiger zijn, zitten er wel ruim 100 kleurplaten in dit boek.

Er vanuit gaande dat we gemiddeld 1.000 km naar een vakantie toe rijden en zo’n 10 uur onderweg zijn, moet dit toch echt ruimschoots genoeg zijn. Voor een paar jaar autovakanties zelfs!

De meer dan 100 kleurplaten zullen niet snel vervelen: BBNC uitgevers heeft gezorgd voor genoeg afwisseling. Dieren, bloemen, abstracte figuren, gebouwen en zelfs wat vakantie-gerelateerde platen komen voorbij in Het derde enige echte kleurboek voor grote kinderen.

Maak een pakketje met viltstiften, kleurpotloden, fineliners en krijtjes en er kan genoeg afgewisseld worden. Oh, en mocht je potloden meenemen, vergeet ook de puntenslijper niet.

Titel: Het derde enige echte kleurboek voor grote kinderen
Uitgever: BBNC uitgevers
Prijs: € 9,95

Bekijk op bol.com

Voor deze review stelde de uitgever van het boek een exemplaar beschikbaar.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *