Warmte maakt dorstig! 9x de beste limonadetaps

Door  |  0 reacties

Top voor zomerse dagen als de kids lekker buiten spelen en je niet ieder kwartier wilt opstaan van je ligbedje om limonade voor ze te halen. Of tijdens een tuinfeest of BBQ. Zelfbediening it is met een deze limonadetaps.

Je gasten verrassen? Vul de tap met (koolzuurhoudend) water, een scheut siroop, ingevroren stukken fruit, wat verse muntblaadjes en wat stukjes limoen. Smaakt heerlijk fris en ziet er ook nog eens geweldig uit. Klinkt allemaal ideaal hè? Maar waar koop je nou zo’n limonadetap? Wij zochten er negen voor je uit.

Beste limonadetaps

Alles over deze limonadetaps

1. Maar liefst 8 liter gaat er in deze glazen limonadetap van Kilner. De sluiting doet denken aan een weckpot en de ‘tap’ is van staal.

2. Kies je liever voor veilig kunststof? Dan is deze limonadetap van de Hema wellicht een leuke voor jou. Verkrijgbaar in twee uitvoeringen en zeer betaalbaar ook nog eens.

3. Houd je van de landelijke look? Dan past deze limonadetap met geruit deksel perfect. Je kunt hem vullen met maar liefst 5,5 liter limonade.

4. Er is natuurlijk altijd baas boven baas! Ook bij limonadetaps. Deze tap, die lijkt op een oude apothekerspot, heeft een inhoudt van maar liefst 12,5 liter!

5. Nog een kunststof variant. Ditmaal een tap met een leuke print, die ruimte biedt aan 8 liter limonade en op pootjes staat.

6. Deze limonadetap van Pt heeft een grote kurken stop om je drank af te sluiten voor wespen en ander ongewenst bezoek.

7. Nog een tap met grote kurken stop. Houd je van mooie strakke vormen dan is deze tap van Housedoctor een aanwinst.

8. Een voorraadpot? Daar lijkt het wel op maar deze heeft een tapkraantje. Er kan 4 liter in deze limonadetap.

9. En tot slot een limonadetap met een rieten deksel en standaard voor de liefhebber van de landelijke stijl. Er past 7 liter aan dorstlessende limonade in.

Leuk zijn deze limonadetaps hè? Nu is het een kwestie van kiezen. Welke vind jij het allermooist?

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *