Yoghurt & ijs-fans opgelet: 9x yoghurtijs recepten

Door  |  0 reacties

Kun jij niet zonder een dagelijkse portie yoghurt? Of ijs? Of eigenlijk liever iedere dag, en de hele dag, allebei? Dan is dit een hemels lijstje voor jou: 9x yoghurtijs recepten.

Natuurlijk kun je yoghurtijs in de supermarkt halen of, nog lekkerder, bij de lokale ijssalon maar zelf maken is toch wel het allerallerlekkerst. Dus zochten we speciaal voor de yoghurt/ijs fans deze, soms verrassende, yoghurtijs recepten in alle smaken voor je op.

Yoghurtijs recepten

Alles over deze yoghurtijs recepten

1. Frambozen en donkere chocolade… dat moet een goddelijke combinatie zijn. De naam doet dit sowieso vermoeden: Raspberry Dark Chocolate Frozen Yogurt.

2. Skinny Peanut Butter Banana Frozen Yogurt. Alleen die naam al. Het water loopt je letterlijk in de mond.

3. Nectarines en perziken kun je nu in overvloed kopen. Perfecte timing dus om deze 5-Minute Healthy Peach Frozen Yogurt te maken.

4. Behalve gek op yoghurt en ijs zijn wij ook dol op mango. Dit mango yoghurtijs gaan we dus zeker weten heel snel uitproberen.

5. Kersen zijn ook volop verkrijgbaar op het moment, dus deze Cherry Frozen Yoghurt mag zeker niet ontbreken in het lijstje. Alleen voor die kleur zou je het al maken!

6. Vanille is een allemansvriend en dus zochten we een recept voor Vanilla Frozen Yoghurt. Zo simpel maar zo lekker.

7. Chocolade yoghurtijs met Nesquik. Met wat? Ja je leest het goed: Nesquick. Verrassend hè?

8. Het perfecte toetje voor de koffieliefhebbers onder ons: Coffee Frozen Yoghurt

9. Aardbeien yoghurtijs met Griekse yoghurt. Ook alweer zo’n klassieker. Maar nog altijd lekker!

In slechts 9 minuten homemade ijs met de Zoku ijsmaker

Zoku ijsmakerJe doet vast niet alleen jezelf een plezier met zelfgemaakt ijs. En heb jij, net als wij, niet zoveel geduld als het om wachten op een ijsje gaat? Dan is de Zoku ijsmaker wellicht dé oplossing.

Binnen 9 minuten heb je vers ijs in elkaar gedraaid. En je kunt helemaal los gaan wat de ingrediënten betreft. Kun je gelijk die negen recepten voor yoghurtijs maken…. Je kunt de Zoku ijsmaker bestellen via o.a. Bol.com.

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *