Card Making Day: 9x de leukste zelfgemaakte kaarten

Door  |  0 reacties

Stuur jij nog wel eens een kaartje per post? Of doe jij inmiddels echt alles via Whatsapp en social media? Misschien is vandaag dan een mooie dag om toch weer eens een echt kaartje te sturen én dan wel zelfgemaakt. Wij zochten negen leuk DIY ideeën voor je uit, zodat je gelijk aan de slag kunt. 

Hoewel er steeds meer digitaal gebeurt blijven we elkaar kaartjes sturen. Zomaar of bij een bijzondere gelegenheid. Hoewel een gekocht kaartje prima is, is een zelfgemaakte kaart nog specialer. Vandaag is het Card Making Day. Een mooie dag om aan de slag te gaan met deze negen leukste zelfgemaakte kaarten.

Zelfgemaakte kaarten

Alles over deze zelfgemaakte kaarten

1. Is jouw vriendin dol op taartjes? Waarom stuur je haar dan niet een taartpunt via de post? Op haar verjaardag, of zomaar.

2. Een ballon sturen hoeft niet per se op te houden na de eerste verjaardag. Ander cijfer erop en hij kan eigenlijk voor iedere leeftijd.

3. Washi tape is onmisbaar als je zelfgemaakte kaarten wilt versturen. Voor het kaartje zelf en om de envelop op te leuken. Check snel de ideeën van Lisanne Leeft, die meer leuke zelfmakers op haar blog plaatst.

4. Halloween komt eraan! Dus waarom niet deze super leuke Halloween-kaartjes zelf maken?

5. Pas verhuisd en iedereen uitnodigen voor een open huis? Het kost wat tijd, maar hoe gaaf zijn deze uitnodigingen?

6. Samen met de kleine man of vrouw aan de slag? Gebruik de omtrek van dat schattige kinderhandje voor deze zelfgemaakte kaarten.

7. Iemand net een puppy in huis? Dan is dit kaartje, waarvan de oortjes omhoog gaan, uitermate geschikt.

8. Een theemomentje kan iedereen wel eens gebruiken. Op deze manier stuur je zo’n momentje gewoon via de post.

9. Tot slot, omdat we stiekem al weer over Kerst gaan nadenken (en omdat ik Rudolph-fan ben) een zelfmaak envelop voor de feestdagen.

De redacteuren van Like & Love (it!) zijn nog steeds erg van de handgeschreven kaartjes. Maar dan wel écht leuke kaartjes zoals deze negen zelfgemaakte kaarten. En ja, dat gaat prima samen met onze online verslaving…

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *