Nooit meer kkkkkkkkkkkoude voeten

Door  |  42 reacties

Ben jij zo iemand die de hele winter lang koude voeten heeft, ook al heb je drie paar dikke sokken aan? De oplossing is heel simpel: koop (of win!) Glerups sloffen. Nooit meer koude voeten.

“Jij woont echt in die dingen hè?”, zei mijn vriend onlangs. Ja, mij en mijn Glerups kun je niet scheiden. Net zo min als mij en mijn telefoon zeg maar. Sinds ik vorig jaar de Glerups-sloffen testte voor Like & Love (it!) ben ik om. Toen met Oud & Nieuw de hond uit angst mijn sloffen opat (en dat doet hij echt echt nooit), moest en zou ik dan ook meteen nieuwe bestellen. Tijd om jou de kans te geven ook te genieten van deze warme pantoffeltjes!

Over Glerups sloffen

Handgemaakte sloffen van vilt uit prachtige natuurlijk wol: dat is waar Glerups – een merk dat mateloos populair is in Denemarken & de rest van Scandinavië – voor staat. Ze passen zich direct aan je voet aan door het gebruik van vilt en de zachte kalfsleren of natuurrubber zool met voetbed. Het vilt maakt ze ook nog eens sterk en duurzaam. Het liefst draag ik ze zonder sokken, en zelfs dan zijn ze nog lekker warm.

Ook in de zomer!

Door de natuurlijke materialen zijn Glerups sloffen niet de goedkoopste sloffen, maar… je kunt ze het hele jaar door dragen. Zelfs in de zomer. En nee, dan krijg je niet enorme zweetvoeten. In de zomer zijn ze door de toepassing van de juiste materialen lekker koel. Ideaal!

Win, win, win!

Helaas, deze winactie is reeds verlopen. De winnaars zijn al bekend gemaakt. Ga naar onze win-pagina voor andere leuke acties.

Je hebt tot 27 oktober de tijd om mee te doen. Daarna zullen wij een winnaar selecteren. Kun je zolang niet wachten? Ga dan naar de webshop van Glerups.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

42 reacties

 1. Sanne

  7 oktober 2015 at 10:02

  Pleeeaaase verlos me van die koude voeten ;)!
  Kleur en model maken me niet uit, maat 38 zou fijn zijn.

 2. Anneke

  7 oktober 2015 at 10:09

  Wat aangenaam om te weten dat warme voeten in de winter mogelijk is. Ik heb al 20 jaar koude voeten en ook onderbenen (hebben jullie ook knielaarsjes ?) . Zelfs in de zomer als het ’s avonds een beetje afkoelt komen de paars gekleurde tenen weer te voorschijn. Wat zou ik het geweldig vinden om de laarsjes met leren zool om mijn voeten te doen! Met maat 39 in de kleur blauw zou ik me voelen als Assepoester!! ❤️

 3. Liza Okken

  7 oktober 2015 at 10:30

  Zou er nu dan echt een einde gekomen zijn aan mijn pantoffel zoektocht?! Zou het?! Ik hoop het! Alle soorten pantoffels heb ik al geprobeerd (behalve dus de Glerups), of ze zijn niet warm, of ze gaan direct stuk, of ze hebben geen goede zool, of ze zweten heel erg, of… nou noem maar op. Daarom wil ik heel erg graag deze droompantoffels winnen. De laars met rubberen zool in het blauw (want dat is de lievelingskleur van zoonlief) in maat 38 graag 🙂

  • Heidi De Cock

   7 oktober 2015 at 12:12

   De blauwe laars met rubberen zool maat 41. Ik heb altijd koude tenen met mijn schildklieraandoening. Eindelijk mooie warme laarzen vinden in mijn grote maat als vrouw zou fantastisch zijn;)

 4. Irene

  7 oktober 2015 at 12:09

  Oeoeoeh, petrol laarsjes in maat 41! Mijn Birkenstocks sloffen zijn nu helemaal versleten, maar mijn budget is helaas niet toereikend voor die mooie Glerups…

 5. Carlijn van Burgsteden

  7 oktober 2015 at 12:10

  Fijne warme voeten voor tijdens de nachtvoedingen als ons meisje er volgende maand is.
  Graag model laars in grijs of bruin maat 39.

 6. Stienna

  7 oktober 2015 at 12:16

  Wat zou ik dit graag proberen zeg.
  Altijd onwijs koude voeten waardoor ik contant last van kramp heb, zo pijnlijk en vervelend!
  Ik zou dan gaan voor:http://www.glerups.nl/glerups-laars-met-leren-zool.html

  En dan de rode!!!

 7. Jet Hoorneman

  7 oktober 2015 at 12:19

  Ohhh ik heb ook altijd koude voeten! En deze zien er echt super uit!
  De slipper of ballerina in mt 37, zwart of grijs
  Loveeee themmmm

 8. Fabienne

  7 oktober 2015 at 12:51

  Omdat ik alweer een jaar koude voeten heb als ik visite krijg! Deze coole (of eigenlijk warme) sloffen durf ik tenminste aan te houden! 😉

  Laars met leren zool maat 38 in grijs aub!

 9. Anuscka Berghoef

  7 oktober 2015 at 13:22

  Een petrol laars met leren zool in maat 40! We verhuizen binnenkort naar het land van Glerups, naar een boerderijtje uit 1802 waar de kou ’s winters de vloer in kruipt en het zal nog even duren voor we de vloer goed kunnen isoleren… Oké, we kiezen bewust voor spartaans, maar warme voeten in deze ‘woonsloffen’ zou dan wel heeeel erg luxe voelen hoor!

  • Redactie

   27 oktober 2015 at 20:07

   Gefeliciteerd Anuscka, je bent de winnares! Wil je ons jouw gegevens per persoonlijk bericht op Facebook sturen? Dank!

 10. Arrie

  7 oktober 2015 at 13:34

  Al 3 paar gekocht voor mij en mn man dit jaar ben ik toe aan nieuwe

 11. Nicole

  7 oktober 2015 at 13:42

  Ja leuk! Zou heel saai voor bruin gaan.. of misschien toch rood haha! Maat 38…

 12. Suzanne

  7 oktober 2015 at 14:21

  nooit meer mijn man een nachtmerrie bezorgen als ik weer met mijn koude voeten tegen hem aan kruip. Graag de grijze laarsjes in maat 38

 13. Emma

  7 oktober 2015 at 16:23

  o dat lijkt me heerlijk, ben ziek, heb spierreuma en weinig geld en altijd die eeuwige koude voeten. zo een hoge pantoffel lijkt me geweldig, de kleur dat maakt me niet uit, als het maar warm en comfortabel is, oja de maat is 42

 14. Bianca van Affaire

  7 oktober 2015 at 16:31

  Ze lijken me geweldig! En waarschijnlijk meer houvast op mijn gladde gietvloer . . Met sokken glij ik nog weleens uit en zonder is geen optie! Zou graag de bruine laarsjes maat 39 uitproberen.

 15. Helma Derks

  7 oktober 2015 at 22:16

  Supermooi, die petrol-kleurige laarsjes! Zal ook mijn mannetje blij mee zijn, hoef ik mijn voeten niet meer bij hem op te warmen…! Maat 37 zal mij goed passen. Onze dank!

 16. Simone

  7 oktober 2015 at 23:08

  Wauw, zou dit dan echt de oplossing zijn? Ik probeer de kat altijd op m’n voeten te leggen, maar dat lukt niet altijd, hahaha. Daarnaast is mijn vriend ook altijd de pineut. Gelukkig vindt hij het niet erg. Ik heb het altijd steenkoud en niet alleen mijn voeten. Ik zou deze dus echt ontzettend graag winnen en uitproberen. Mijn maar is 39 en dan het liefst laarsjes in de kleur zwart! 🙂

 17. Willeke

  8 oktober 2015 at 17:44

  Graag mooie rode in maat 39. Dan lijkt het net of er een lekker warm vuurtje aan mijn voeten zit!

 18. Moon

  8 oktober 2015 at 21:45

  Twee voor de prijs van een! Mijn man zal ZO blij zijn met mijn warme voeten! Graag hoog, maat 40/41, kleuren zijn allemaal mooi

 19. Ingrid

  8 oktober 2015 at 22:22

  Oh heel graag zou ik willen, ik loop 365 dagen op sloffen, binnen en buiten in de tuin. Deze staan op mijn ‘wihlist’. De lichtgrijze laars vind ik het mooist. Groeten, Ingrid

 20. Wyvonne

  8 oktober 2015 at 22:36

  Graag maat 41 grijs , nooit meer koude voeten meer!

 21. Mayke Bloem

  9 oktober 2015 at 13:39

  Hoihoi, als je deze superwarme sloffen ook voor een ANDER mag winnen…. KIES MIJ !! Een lieve, warme vriendin van mij heeft de ziekte van Rainot, en daardoor zo ontzettend vaak koude voeten…. Ik red me wel met een extra paar sokken, maar ZIJ!?. Soms heeft ze zelfs in de zomer zulke koude handen en voeten, dat is gewoon TÉ NAAR! Aan haar zijn ze ECHT GOED BESTEED. Ze VERDIENT ze gewoon.

 22. Christel Vandenborne

  9 oktober 2015 at 14:39

  laars met lederen zool ,rood,maat 41.Hartelijk bedankt.

 23. Barbara

  9 oktober 2015 at 15:57

  Gewoon, omdat ik ze graag wil hebben. Petrol graag, maat 41.

 24. Petra Breure

  9 oktober 2015 at 17:50

  Ik zou er echt heel blij mee zijn!

 25. Monique

  10 oktober 2015 at 00:32

  Eigenlijk maakt de kleur me niet zoveel uit, die paars/blauwe lijken me prima, laarsje met leren zool. Ik twijfel tussen 38 en 39. Reden?? Ik had van de zomer al wintertenen, wat moet dat wel niet gaan worden! Dus… meer dan welkom!

 26. jacelina

  10 oktober 2015 at 09:50

  Voor mijn dochter die de 18e oktober 19 wordt en dit jaar met koude voeten op kamers zit. … Maat 38, de grijze sloffen met leer….

 27. Sonja de Jager

  10 oktober 2015 at 10:06

  Daar hoef ik niet lang over na te denken,
  Ik zou graag de “Laars met leren zool in het zwart” aan mijn dochter willen schenken.

  Omdat ik van haar hou en ontzettend trots op haar ben,
  Zij is namelijk de beste vrijwilligster die ik ken.

  Iedere vakantie en ieder vrij uur,
  Gaat zij voor de dieren door het vuur.

  In ons dorp, op de kinderboerderij,
  Maakt zij de dieren en bezoekers ontzettend blij.

  Geld ontvangt zij voor dit dankbare werk niet,
  Maar ik zie dat zij er volop van geniet.

  Ik waardeer dit enorm van haar,
  En wil dat graag kenbaar maken met dit gebaar.

  Dus mocht ik deze geweldige prijs winnen,
  Dan kan ik geen betere kandidaat dan mijn dochter verzinnen.

 28. Roelie Remkes

  10 oktober 2015 at 10:14

  Heerlijke warme sloffen lijkt mij !!!! Graag maat 38 ,kleur bruin ,zwart of grijs

 29. Jessie Clijsen

  10 oktober 2015 at 10:39

  Kleur blauw ,hoog model. Mijn echtgenoot heeft ijskoude voeten (overblijfsel van chemo en bestraling). Ik heb voor mijzelf vorige winter glerups sloffen aangeschaft en mijn voetjes zijn inderdaad heerlijk warm kan geen andere pantoffel van winnen. Nu zijn de pantoffels van mijn man aan vervanging toe dus het zou een warm welkom zijn.

 30. Eltje

  10 oktober 2015 at 17:22

  Oeh, heerlijk! I love them! Met mijn kkkkoude voeten zal het dan wel gedaan zijn 😉 Ik vind de grijze schoen met rubberzool in maat 38 het mooist.

 31. Jeannette

  10 oktober 2015 at 18:44

  Graag voor deze koukleum het laarsje maat 40.

 32. Corry marks

  11 oktober 2015 at 12:07

  Ik ben al zolang op zoek naar een fijne pantoffel.
  Ik draag de hele dag pantoffels in huis.
  Maar deze pantoffel lijkt mij wel erg fijn.
  Ik heb de aktie in de Kampioen gelezen.
  De kleur grijs in maat 39 zou ik graag willen.

 33. Jennifer

  11 oktober 2015 at 22:02

  Voor mijn vriend. Zijn oude sloffen zijn versleten. Nu loopttie van ellende met mijn sloffen rond.
  Liefst instappers, maat 42 in het zwart.

 34. Debbie

  13 oktober 2015 at 20:48

  Ik heb altijd koude voeten op onze grindvloer-zonder-vloerverwarming, dus klinkt als muziek in mijn oren. Ik ken het merk nog niet, maar het lijken mij heerlijke sloffen. Ik zou kiezen voor de paarse laars in maat 39. Ik volg jullie op Facebook en heb de witactie ook daar gedeeld.

 35. Angel

  13 oktober 2015 at 21:34

  Ik heb ook altijd last van koude voeten (en handen). Ik zou kiezen voor een zwarte laars, maatje 38 😀

 36. Debbie Faber

  19 oktober 2015 at 18:41

  Ik zou graag meedoen voor grijze Laarsjes in maat 39

 37. Corrie Droogh

  21 oktober 2015 at 18:55

  Ik ga het ook proberen. Maar er zijn heel veel mensen bij die ze veel harder nodig hebben dan ik. Ik zag ze vandaag voor eerst, en ik dacht hier moet ik meer van weten. Ook altijd koude voeten. De lage rood 40.

 38. Johanneke

  23 oktober 2015 at 14:17

  Hoge natuurlijk, anders heb ik nog steeds koude voeten. Eigenlijk wilde ik oranje, die hadden ze toen niet. Maar mijn blauwe zijn nog steeds goed, dus manlief mag ze hebben. Zwart of grijs.

 39. Laura

  23 oktober 2015 at 20:40

  Model maakt me eigenlijk niets uit, voorkeur voor kleur heb ik ook niet als mijn voeten maar warm worden. Ben helaas getroffen door de auto imuunziekte Sclerodermie waardoor ik, met name in de koudere maanden, last heb van koude vingers en voeten. Heb speciale dikke sokken maar dan nog steeds zonder resultaat dus toch maar kansje wagen op Glerups sloffen met de hoop dat koude voeten nu echt tot het verleden behoren

 40. marielle

  25 oktober 2015 at 23:43

  Wie wil er nou geen warme voeten? Zo te lezen zijn er velen die last hebben van koude voeten…. ik ben hierop ook geen uitzondering. Ik gun het iedereen 🙂 !Maar als uik ze toch win zou het te gek zijn. Mijn voeten willen wel gezien en warm gehouden worden in zulke mooie Glerups … laars leren zool bruin of petrol maa 39t ….:-) 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *