Jarig rond Halloween? Check deze Halloween traktaties

Door  |  0 reacties

Traktatiestress? Niet nodig als er in de Halloween-periode getrakteerd moet worden. Wij zochten namelijk, al zeggen we het zelf, negen onwijs leuke Halloween traktaties voor je uit. Kijk je mee?

Trakteren, of het nu op school op het werk is, is leuk maar wel altijd een dingetje in de meeste huishoudens. Want wat wordt er getrakteerd, hoeveel traktaties zijn er nodig en vooral waar haal je de tijd vandaan om ze te maken. We gingen op zoek naar inspiratie voor de leukste Halloween traktaties. Hoef je dat in elk geval niet meer zelf te doen.

Halloween traktaties

Alles over deze Halloween traktaties

1. Snoep verstandig eet een appel. Maar dan niet zomaar een appel. Deze mummy-appels zijn super leuk om uit te delen rond Halloween.

2. Deze Babybel-kaasmonsters zijn eerder schattig als angstaanjagend maar worden zeker gewaardeerd. Op naar de supermarkt om Babybel in te slaan dus.

3. Cupcakes doen het altijd goed om te trakteren. Maar rond Halloween doen deze spinnnen-cupcakes het extra leuk.

4. Groene monstercake…. durf jij een hap te nemen? Waarschijnlijk wint de lekkere trek van de angst. Smakelijk!

5. Hoe leuk zijn deze knakworst-mummies! En super eenvoudig te maken met behulp van bladerdeeg. Succes gegarandeerd.

6. Hou je wel van een beetje werk als het om trakteren gaat? Dan kun je je uitleven met deze briljante snoep-appel-monsters.

7. Voor de jarige Oreo-fan zijn deze Oreo-spinnen een geweldige verrassing als traktatie. En redelijk eenvoudig te maken ook.

8. Bezemsteeltjes van kaas en zoute stokjes. Qua originaliteit scoort deze hoge punten als Halloween traktatie.

9. Ohhhhh zo jammer dat de broers bij mij thuis niet rond Halloween jarig zijn want ik ben fan van deze wafel-monsters.

Halloween staat voor griezelen dus je moet niet bang zijn uitgevallen als je kiest voor een van deze Halloween traktaties. Welke wordt het?

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *