Hallo kou en hallo warme wanten!

Door  |  0 reacties

Dat was serieus schrikken afgelopen maandag op de fiets. Voor menigeen de winterjas- en wantenprimeur van dit seizoen. Let’s face it, de temperatuur is niet meer die van met blote handen op de fiets. En als je ergens warme handen in houdt zijn het wel wanten. Dus zochten wij negen lekker warme wanten voor je uit.

Een speciale vinger voor je duim en een grote ruimte voor de rest van je vingers et voila, de want. Simpeler wordt het niet. En omdat er in die grote want meer isolatiemateriaal kan als in losse vingers zijn wanten warmer dan handschoenen en je vingers en hand houden elkaar ook nog eens warm. En ja, dingen doen met wanten is lastig. Maar een fietsstuur vasthouden lukt echt perfect.

De zoektocht naar leuke warme wanten was trouwens geen eenvoudig klusje. Wat zijn er veel suffe wanten. Gelukkig wisten we de meest hippe én warme wanten te traceren. Shoppen maar!

Warme wanten

Alles over deze dames wanten

1. Pom-Amsterdam heeft niet alleen geweldige sjaals maar ook net zulke leuke wanten. Deze dazzling blue bijvoorbeeld doen het perfect bij je jeans en blauwe winterjas. Liever een andere kleur? Dat kan ook.

2. Deze gebreide wanten met lekkere warme fleecevoering van Superdry zijn door de neutrale kleur echt overal mee te combineren. En geen zorgen, het is namaakbont.

3. Houd je van pasteltinten? In deze wanten van Roxy kom je ze allemaal tegen. Lekker warm door de polar fleece binnenvoering!

4. Esprit heeft zachter dan zachte en enorm knuffelbare wanten dit seizoen. In de kleuren teal blue, light pink en camel. Welke kleur kies jij?

5. Een klassieker maar daarom niet minder mooi of fijn om te dragen. Mooi suède met lammy voering. Deze roepen warme handen.

6. Stoer en toch meisjesachtig is de beste omschrijving voor deze grof gebreide wanten van Roxy. En natuurlijk ook weer met een comfortabele polar fleece voering.

7. Verwacht je een strenge winter dan zijn de milieuvriendelijke Women’s Tinshan Mitten dé keuze. Geschikt voor Arctische temperaturen met aan de binnenkant knuffelzachte fleece.

8. Draag jij eigenlijk alleen wanten op de fiets? Dan zijn deze speciale fietswanten, verkrijgbaar in zes varianten, wellicht iets voor jou.

9. Als je op zoek bent naar lekkere warme én opvallende wanten dan zit je goed met deze Laimbock wanten met nepvacht.

Van deze negen warme wanten vind ik nummer 2 van Superdry, op de voet gevolgd door nummer 1, de allerleukste. En jij?

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *