Dames veterschoenen: de trend van dit seizoen

Door  |  0 reacties

Zie jij ook steeds meer veterschoenen verschijnen? Dat kan kloppen want dames veterschoenen zijn de trend van dit seizoen. Misschien vind je deze trend helemaal geweldig, moet je er even aan wennen of vind je het helemaal niks. Wie de schoen past, trekt hem aan toch? Wij gingen in elk geval op zoek naar de leukste dames veterschoenen. Kijk je mee?

Bij veterschoenen denk je vrij snel aan herenschoenen. En toch zijn er, zeker op dit moment, voldoende leuke dames veterschoenen te vinden. Over smaak valt niet te twisten, dus gingen wij op zoek naar negen heel verschillende dames veterschoenen. Zit er een paar tussen dat jij graag zou dragen?

Dames veterschoenen

Alles over deze dames veterschoenen

1. De Maruti veterschoen was dit voorjaar al een must have maar is ook in de herfst  onverminderd populair. Omdat ze er niet alleen leuk uitzien maar ook heerlijk lopen. Verkrijgbaar in verschillende prints.

2. Wil je een statement maken met je schoenen? Dat lukt prima met deze veterschoenen van Lola Ramona in zwart/wit. Leuk met dat roze accent!

3. Bij nat weer kan een hogere schoen net even fijner zijn. Deze hoge Mustang veterschoenen in ivoorkleur bijvoorbeeld. Stoere stappers!

4. Als je een groot deel van de dag moet staan, zijn veterschoenen een uitkomst. En deze helemaal. De combinatie van een sneaker en nette schoen maakt dat je ze eigenlijk overal wel mee kunt combineren.

5. De knalroze zool van deze klassieke ‘gaatjesschoenen’ maken dat ze heel speels zijn. Dus als jij gek bent op roze….

6. Sjieke gladde veterschoenen in olijfgroen. Mooi onder een nette pantalon maar net zo stijlvol onder een skinny spijkerbroek. En als olijfgroen niet jouw kleur is, ze zijn ook in zwart verkrijgbaar.

7. Mocht je snel koude voeten hebben; we vonden nog een paar hoge veterschoenen van Mustang. Gevoerd met een heerlijk warm vachtje. Daaaag koude voeten! Verkrijgbaar in drie kleuren.

8. Nog zo’n trend; veterschoenen met plateauzolen. Wel handig voor als je niet zo heel groot bent. Hoef je je niet gelijk nog kleiner te voelen als je toch graag veterschoenen aan wilt.

9. Deze mierzoete dames veterschoenen dragen de naam Pretty Ballerinas. En inderdaad, ze doen ook denken aan de spitzen die balletmeisjes dragen. Maar daar kan niemand op lopen! Op deze dames veterschoenen lukt dat prima.

Welke dames veterschoenen passen het beste bij jou? Mijn voorkeur gaat uit naar nummer 4 en naar nummer 7.

Dit artikel bevat affiliatelinks.

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *