Het enige echte kleurboek om samen in te kleuren

Door  |  0 reacties

Waar kleuren voorheen echt iets voor alleen kinderen was, is dit de laatste twee jaar met name populair onder volwassenen. Het ene na het andere kleurboek verschijnt voor de oudere kleurders, maar hoe zit het nu met kinderen? Nou… met Het enige echte kleurboek om samen in te kleuren kunnen jong en oud samen aan de gang.

Wat is ‘Het enige echte kleurboek om samen in te kleuren’?

Het enige echte kleurboek om samen in te kleurenBen jij een enorme kleurfan, maar heb je ook kinderen die kleuren enorm leuk vinden? Het enige echte kleurboek om samen in te kleuren is het beste van twee werelden. Hij is namelijk gemaakt voor ouders en kinderen die samen kleurpret kunnen beleven.

Hoe? Links en rechts staan twee verschillende kleurplaten, niet alleen qua motief, maar ook qua niveau. Met de simpelere kant kan het jonkie aan de slag en met de andere kant de oldie. En mocht je kind net wat beter kunnen kleuren, wissel dan gerust. En houd een wedstrijdje; wie heeft als eerst zijn of haar meesterwerk af?

Leuk om in de schoen of zak te doen? Heb je zelf ook nog wat aan het cadeautje dat je geeft…

Titel: Het enige echte kleurboek om samen in te kleuren
Uitgeverij: BBNC Uitgevers
Prijs: € 9,95

Bekijk op bol.com

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *