Ze bestaan! Regenlaarzen die wél leuk zijn

Door  |  1 reactie

We bevinden ons in het seizoen van wind en regen. Regenlaarzen zijn geen overbodige luxe, maar vaak te lomp om ze ook echt aan te trekken. Dan liever natte voeten. Wij zochten negen paar regenlaarzen uit die je wel aantrekt als het regent. Misschien zelfs wel als het niet regent!

Weg met die standaard boswachter-groene regenlaarzen die nooit lekker zitten en waar je niet mee gezien wilt worden. Maar stiekem is het wel fijn om tijdens een lange bos- of strandwandeling een paar regenlaarzen aan te hebben. Of tijdens het rondje hondje over het veldje waar het hink-stap-springen is tussen de drollen van collega-honden. Met de regenlaarzen hieronder is dat zeker geen straf.

Leuke regenlaarzen

Alles over deze leuke regenlaarzen

1. Met deze internationale regenlaarzen vol met vlaggen van Be-Only kun je prima voor de dag komen. Ze zijn gemaakt van natuurrubber.

2. We schreven er al eerder over, de laarzen van Nokian. In deze knalkleur of liever een meer bescheiden kleur? Keuze genoeg.

3. Je moet naar je werk, door de regen, lopend…. met deze hippe regenlaarzen houd je lekkere droge voeten én je kunt er prima mee voor de dag komen. Ze zijn er ook in zwart.

4. Wow, wat een eyecatchers, deze regenlaarzen in cowboyboot uitvoering met een hak van 5 centimeter en 100% katoenen binnenvoering. Regent het al?

5. Boe zei de koe! Lekker Hollands deze regenlaarzen met koeienprint. De roze details maken ‘m lekker meisjesachtig. Prima om mee in de plassen te stampen dus.

6. Zijn dit regenlaarzen? Jazeker. Maar eigenlijk kunnen ze iedere dag, zo leuk zijn deze laarsjes met strikje en die vrolijke voering.

7. Regenlaarzen die Molly heten en dan ook nog vrolijke stipjes hebben. Zo is door de regen lopen een stuk minder erg.

8. Gebruik jij altijd je regenlaarzen om de hond uit te laten? Dan zijn deze voor jou gemaakt. Echte honden-uitlaat-laarzen.

9. Stylish verantwoord de regen trotseren kan perfect met deze zwarte regenlaarzen van Michael Kors. En voor deze hoeft het niet per se te regenen toch?

En, hebben we je overtuigd dat leuke regenlaarzen wel degelijk te koop zijn?

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

1 reactie

  1. Annelies

    6 november 2015 at 14:17

    Ik heb pas heeeeele leuke hippe regenlaarzen toegestuurd gekregen van een webshop. Tot voor kort dacht ik altijd dat regenlaarzen saai en stom waren (maar wel lekker handig hihi). Tegenwoordig heb je zoveel leuke regenlaarsjes. En sommige zitten gewoon nog lekker ook!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *