Hobby-pieten opgelet! De leukste DIY Sinterklaas cadeautjes

Door  |  2 reacties

Hoewel de eerste speelgoedgidsen al in september door de brievenbus worden gestopt als aanmoediging om vooral de speelgoedwinkels te bezoeken voor Pakjesavond, kan het ook anders. Waarom niet eens DIY Sinterklaas cadeautjes?

En nee, natuurlijk hoeft niet die hele zak vol met zelfgemaakte Sinterklaas cadeautjes. Maar wellicht voor ieder kind een persoonlijk DIY Sinterklaas cadeautje. Behalve het plezier dat je kind eraan beleeft, heb jij de voorpret en geniet je er daarna van als het cadeautje een succes blijkt te zijn. Kijk je mee naar onze tips?

DIY Sinterklaas cadeautjes

Alles over deze DIY Sinterklaas cadeautjes

1. Gevalletje 2-vliegen-in-1-klap. Met dit DIY gepersonaliseerde LEGO-dienblad heb je een blij kind én breek jij je nek niet over rondslingerende LEGO-blokjes. Dat laatste in theorie dan hè?

2. Heb jij een klein boekenwormpje in huis dat overal boeken mee naartoe sleept? Dan is dit zelfgemaakte leeskussen een perfect DIY Sinterklaas cadeautje.

3. “Let it go, let it go….” is het lijflied van jouw kleine man of vrouw? Check deze DIY Olaf! Hoe leuk als deze straks uit de zak van Sinterklaas tevoorschijn komt.

4. Knikkeren, wie heeft het niet gedaan in zijn jeugd? Zet de traditie voort met zelfgemaakte knikkerzakjes van dikke fleece zodat ze niet (je dure meubels) beschadigen.

5. Ken jij Story Stones? Wij kwamen ze tegen op Pinterest en denken dat Sinterklaas dit een superleuk DIY project vindt voor de hobby-piet bij jou thuis.

6. Ik was dus serieus een heel blij meisje geweest als ik vroeger zo’n hobbykoffertje van Sinterklaas had gekregen. En zelfgemaakt is natuurlijk nog veel leuker!

7. Jongetjes en hun speelgoed autootjes… overal slepen ze ze met zich mee. En blinde paniek als er er één vergeten, of nog erger, kwijt is. Deze autootjes-envelop maakt het leven van de jongensmoeder een stuk overzichtelijker.

8. De geur van waskrijtjes brengt mij direct terug naar de kleuterschool. En ze zien er ook zo vrolijk uit met al die kleurtjes. In een zelfgemaakte krijtjesstandaard wordt het zelfs nog mooier. Ongetwijfeld een blij kind.

9. En we sluiten af met een DIY Sinterklaas cadeautje voor de hobby-piet die nog niet zo ervaren is als het op de naaimachine aankomt en toch een leuk zelfgemaakt cadeautje wil geven op Pakjesavond: schattige slaapzakjes met een knuffeltje.

Wel voorzichtig doen hè, als je aan de slag gaat met deze DIY Sinterklaas cadeautjes. Zou toch jammer zijn als je op heterdaad wordt betrapt….

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

2 reacties

  1. Aukje

    12 november 2015 at 18:55

    Dat hobbykoffertje vind ik echt ontzettend leuk!

  2. April

    13 november 2015 at 05:11

    Thanks for linking to my website! The car storage was fairly easy to make. 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *