Pakjesavond in aantocht! De leukste Sinterklaas-surprises

Door  |  0 reacties

Lootjes trekken en suprises maken, een vast ritueel in de Sinterklaasperiode. Of het nou in de hogere groepen van de basisschool is, op het werk of met familie, de voorpret is zo leuk. Misschien enige stress omtrent het schrijven van een rijm, maar het (in het geheim) uitdenken en maken van de Sinterklaas-surprises best veel pret.

Toch is het ieder jaar best een uitdaging om een leuke en toepasselijke surprise te bedenken waar het cadeautje dan ook nog perfect in past. Wij gingen vast voor je op zoek naar de leukste Sinterklaas-surprises. Zit er een voor jouw ‘slachtoffer’ tussen?

Sinterklaas-surprises

Alles over deze Sinterklaas-suprises

1. Is jouw ‘lootje’ gek op tasjes in alle kleuren, soorten, vormen en maten? Waarom maak je dan niet een handtas-surprise dit jaar? Kies een of meerdere kleuren en maak hem hip of juist heel chique.

2. Is het een zwabber? Nee, het is een surprise vermomt als schoothondje. Ga aan de slag met een oude schoenendoos en stukjes wol maar vergeet niet je cadeautje eerst in de schoenendoos te verstoppen…

3. Staat de jaarlijkse familie-wintersport alweer op de planning? Dan is deze skipiste-surprise ongetwijfeld een groot succes. Bijna zonde om ‘m te moeten ‘slopen’ voor het cadeautje.

4. Voor de ene collega die de hele dag heen en weer loopt tussen koffie-automaat en bureau is deze koffiemachine-surprise zeer geschikt.

5. Is degene die jij ‘getrokken’ hebt gek op taart en/of op bakken? Waarom verstop je het Sinterklaascadeautje dan niet in een mega-taartpunt?

6. Is jouw vader of opa altijd aan het vissen? dan is hij vast super blij met deze visvest-surprise die je dan natuurlijk vult met allerlei visbenodigdheden.

7. Melkpak wordt een super schattige vogelhuisje-surprise. Deze kan eigenlijk voor iedereen wel, of je nu vogelliefhebber bent of niet.

8. Cactussen zijn trendy op het moment. Dus voor die ene hipperdepippe vriendin fabriek je dan…. jawel, een cactus-surprise.

9. Als je echt graag knutselt en daar de tijd voor hebt dan is deze prachtige reuze-bloem iets voor jouw. Zou zomaar de mooiste surprise van het jaar kunnen worden.

En, past een van deze Sinterklaas-surprises perfect bij degene waarvoor jij aan de slag mag? Ik zou zelf heel blij worden van die reuze bloem. Prachtig. Fijne pakjesavond!

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *