Alles of niets

Door  |  0 reacties

Gillian King doet met Alles of niets weer waar ze zo goed in is. Jou in één adem haar nieuwste feel good boek laten uitlezen.

Waar ‘Alles of niets over gaat’

Alles of niets, Gillian KingNa het succes van o.a. Zestig dagen en Zwart-wit is Gillian King terug. Met Alles of niets, waarin alles draait om Nikki, Thijs en Roos die in een driehoeksverhouding terecht zijn gekomen.

Nikki gaat door een zwarte tijd als haar jeugdliefde Koen haar de bons heeft gegeven. Ze kan zich er niet bij neerleggen en ontwikkelt zich tot stalker. Tot ze die knappe man in de trein tegenkomt. Thijs is haar nieuwe liefde, zonder twijfel.

Thijs staat open voor dat lieve meisje dat hij huilend in de trein tegenkomt. Zijn eigen vriendin, Roos, is vreemdgegaan en ook al wil hij het met haar nog proberen, de charmante Nikki brengt zijn hoofd en hart ook op hol. Wat nu?

Roos heeft spijt als haren op haar hoofd dat ze vreemd is gegaan met die ene collega en probeert zo goed en kwaad als het kan het vertrouwen van Thijs terug te winnen. Hij lijkt er echter niet voor open te staan én wordt dan ook nog eens gesignaleerd met een mooie, blonde vrouw; zijn nieuwe collega Nikki.

Wat wij vonden van ‘Alles of niets’

Wederom een geslaagde feel good roman van Gillian King. Eentje die je doet beseffen dat liefde af en toe echt een slagveld en dat geen van de partijen bij vreemdgaan ongeschonden uit de strijd komt. Alles of niets is daarbij enorm vlot geschreven, waardoor je dit boek makkelijk weg leest, ook na een lange dag werken en met wat minder concentratievermogen. Met een einde dat we niet vooraf zouden voorspellen overigens.

Titel: Alles of niets
Auteur: Gillian King
Uitgeverij: Zomer & Keuning
Prijs: € 15,-

Bekijk op bol.com
(ook verkrijgbaar als e-book)

Voor deze review stelde de uitgever van het boek een exemplaar beschikbaar. Dit artikel bevat affiliatelinks.

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *