Comfortabele kerst: 33% van de Nederlanders gaat voor een huispak

Door  |  0 reacties

Uit onderzoek blijkt dat ruim twee derde van de Nederlanders het belangrijk vindt om er met kerst goed uit te zien en er extra moeite voor doet. Heren die strak in het pak aan het kerstdiner verschijnen en de dames in een mooie jurk en de haren in de krul. Toch geeft ook ruim een derde aan dat ze eigenlijk het liefst de kerst in een huispak doorbrengen.

En jij, welke outfits kies jij de komende kerstdagen? Ga je voor je allermooiste feestkleding of toch liever dat huispak? Een combinatie kan ook natuurlijk: eerste kerstdag opgedirkt en de tweede kerstdag heerlijk bankhangen in een van de negen leuke huispakken die wij hebben uitgezocht. Kijk je mee?

Leuke huispakken

Alles over deze leuke huispakken voor een comfortabele kerst

1. Een pyjama met rendiertjes is bij uitstek geschikt is voor de kerstdagen. Hij is er in zwart/wit en rood/wit. De laatste is hier favoriet!

2. Lekker comfortabel en toch redelijk stijlvol op de bank hangen met kerst lukt prima met dit zwarte huispak, bestaande uit een legging en een lekker lang shirt met capuchon en kangoeroezak.

3. Superdry heeft patent op comfortabele kleding en voldoende keuze om een leuk huispak samen te stellen. Maar je kunt ook gelijk kiezen voor een Superdry-onesie natuurlijk.

4. “O denneboom, o denneboom…” Nog zo’n pyjamabroek die onwijs geschikt is om aan te trekken tijdens de kerst. Gewoon met een shirt dat je al in de kast hebt liggen of met een bijpassend shirt.

5. Ssssstttttt… een jumpsuit met de tekst ‘Do not wake me up’ is je op het lijf geschreven als je bekend bent met het fenomeen ochtendhumeur. Of gewoon heel erg toe bent aan bijslapen met kerst.

6. Het kersthuispak der kersthuispakken: knalrood en vol met rendieren. Vind je dat rood net even te hysterisch kerst? Hij is in nog drie andere kleuren verkrijgbaar.

7. Esprit heeft ook zeer fijne lounge kleding. Deze pyjama bijvoorbeeld. Is toch prima voor een dagje bankhangen en films kijken?

8. Een fijne flanel ruitjesbroek met leuke top van Björn Borg maken samen ook een lekker huispak. Voor jezelf of om cadeau te doen, want de set zit in een gift box.

9. Een huispak van fleece met een capuchon met teddy-voering. Zacht en aaibaar in het kwadraat. Met een leuk winters patroon en de pompons zeer oké voor de kerst.

Is er tijdens jouw kerstdagen ruimte voor een beetje bankhangen? Zo ja, welke van deze leuke huispakken spreekt je het meeste aan?

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *