Brrr…. kerstcadeaus voor koukleumen

Door  |  0 reacties

We mogen dit jaar niet klagen; we hebben vooral zacht weer, ook nu de donkere dagen zijn begonnen. Maar naar verwachting zal de winter snel starten. En daar zijn koukleumen, zoals ondergetekende, niet altijd blij mee. Tijd om voor hen de juiste kerstcadeaus in te slaan.

Het is altijd een hevig ‘gevecht’ tussen mijn collega’s en mij; deur open of deur dicht. Waar zij snel klagen over warmte en de deur open willen, trek ik het liefst nog een extra laagje aan. Ik ben een koukleum pur sang. En de kruik die gaat al weken mee naar bed. Zoek jij een kerstcadeautje voor zo’n zelfde persoon? Met onderstaande kerstcadeautjes voor koukleumen zou je mij blij maken.

Kerstcadeaus voor koukleumen

Alles over deze kerstcadeaus voor koukleumen

1. Mijn trouwe metgezel is deze kruik, die er ook nog eens heel tof uitziet. Koukleumen doe je hier zonder twijfel een groot plezier mee. Mij trouwens ook, want na drie jaar trouwe dienst (elke dag in de winterperiode!) is hij wel aan vervang toe. Lieve kerstman…?

2. POM Amsterdam, zonder twijfel mijn favoriete merk voor sjaals. En sinds dit jaar ook voor hun wanten. Wat zijn ze lekker warm! Je kunt er trouwens ook een muts én sjaal bij kopen. Toffe set hè? Hier moet het hart van een echte koukleum toch harder van gaan kloppen?

3. Een warm huispak; een koukleum kan niet zonder in de winter!

4. Na een lange werkdag kruip ik graag op de bank met een warm kleed. Meteen een stukje warrmer. Koukleumen als ik maak je zeker blij met een lekker warm plaid.

5. Dit verwarmde kussen
blijft na opwarmen maar liefst 90 minuten warmen. Een soort van elektrisch kleed, maar dan voor op de bank.

6. Warme wintersokken, daar kan de echte koukleum er niet genoeg van hebben! Deze doen meteen dienst als pantoffel.

7. Zelfs zonder sokken heb je warme voeten in deze Glerups-sloffen. Niet goedkoop, maar scoren doe je wel met dit kerstcadeautje!

8. Zolang ik een koude nek heb, heb ik het helemaal koud. Een sjaal is dan ook voor veel koukleumen de meest gebruikte winteraccessoire. Doe deze maar onder de kerstboom!

9. Als klein meisje verwarmde ik mijn handen altijd op aan de koffie- en theekopjes van mijn ouders. Theeliefhebbende koukleumen doe je voor de koude handen en innerlijke warmte zeker een plezier met deze schattige theekopjes van Bloomingville.

Eeuwig dankbaar, dat zal jouw koukleum zijn als je een van deze cadeaus onder de kerstboom legt!

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *