Vertrouw me

Door  |  0 reacties

Heb je tussen Kerst en Oud & Nieuw lekker een paar dagen vrij? Tijd om de goede boeken uit de kast te trekken. Vertrouw me is een aanrader voor iedereen die houdt van Cold Feet. Het boek is namelijk geschreven door scriptschrijver Mike Bullen.

Waar ‘Vertrouw me’ over gaat

Vertrouw me, Mike bullenWhat happens in Vegas, stays in Vegas. Maar dan net even anders. Greg en Dan, collega’s en vrienden, gaan samen naar een conferentie. En hoewel ze beiden getrouwd zijn, voor de buitenwereld gelukkig én zeker niet ongelukkig, loopt het na een beetje alcohol toch een beetje uit de hand. Komen hun vrouwen er achter en wat zal hun reactie zijn? Een paar dagen weg blijkt grote gevolgen te hebben…

Wat wij vonden van ‘Vertrouw me’

Op de achterflap staat een pakkende quote van Caroline Quentin, actrice in o.a. Men behaving badly en Blue Murder:

Vertrouw me maakte me aan het huilen van het lachen en liet me tegelijkertijd ineenkrimpen van herkenning. Heerlijk grappig en verschrikkelijk eerlijk. Ik vond het fantastisch!

En precies dat is wat dit boek is. Vreemdgaan vanuit het perspectief van de man én de vrouw. Open, eerlijk en nuchter. Verdriet en veerkracht. Alles komt samen in het briljante Vertrouw me!

Titel: Vertrouw me
Auteur: Mike Bullen
Uitgeverij: The House of Books
Prijs: € 19,99

Bekijk op bol.com
(ook verkrijgbaar als e-book)

Voor deze review stelde de uitgever van het boek een exemplaar beschikbaar. Dit artikel bevat affiliatelinks.

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *