Bakken met liefde: 9x Valentijns bakvormen

Door  |  0 reacties

Ben jij vaak en graag in de keuken te vinden om allerlei lekkers te bakken? Dan ga je voor Valentijnsdag vast ook de keuken in om jou lief te verrassen met zelfgebakken lekkers. Wij helpen je vast op weg met negen Valentijns bakvormen.

Natuurlijk kun je op allerlei manieren je (geheime) liefde verrassen, maar de liefde van de man gaat door de maag toch? En ja, dan kun je een kant-en-klaar baksel in de winkel kopen, maar zeker weten dat je succes vele malen groter is als je zelf de keuken in gaat om iets lekkers te bakken voor Valentijnsdag. Om het leven iets makkelijker te maken zijn er Valentijns bakvormen. Zo blijft er nog ruim tijd over om je op te tutten en de tafel romantisch te dekken.

Valentijns bakvormen

Alles over deze Valentijns bakvormen

1. Deze hartvormige cakevorm van Nordic Ware is een aanwinst voor je keuken. Want waarom alleen hartjes bakken op Valentijnsdag?

2. Bloemen horen bij Valentijnsdag. Net als lekkers in de vorm van chocolade of een fijn baksel. Met deze prachtige bakvorm bak je een cake in roosvorm en kom je dus dubbelgoed voor de dag bij je liefde.

3. Vind je een enkele roos wat karig? Met deze set minibakvormen van siliconen bak je een heel boeket. Als je daar geen punten mee scoort…

4. Koekjes bakken is altijd leuk (en lekker). Nog leuker als je deze set van twee metalen uitstekers in hartjesvorm gebruikt. Eentje zonder en eentje met smileys. Daar word je toch vrolijk van?

5. Cupcakes bakken, ook al zo leuk om te doen. En speciaal voor Valentijnsdag bak je ze natuurlijk in deze cupcakevormpjes in de vorm en kleuren van de liefde.

6. Met deze siliconen bakvorm bak je in een keer twaalf stuks muffins in twee verschillende maten.

7. Je valentijn verrassen met een liefdesontbijt? Dan mogen wafels in hartjesvorm niet ontbreken. Je maakt ze eenvoudig met deze wafelmaker. Beetje slagroom en verse aardbeien erbij en klaar.

8. Het zelfgemaakte Valentijnsdiner afsluiten met een dessert waar de liefde vanaf spat? Dat lukt perfect met deze dessertvorm.

9. En deze aardewerken ovenschaal in hartvorm en de kleur van de liefde is natuurlijk perfect voor een heerlijke lasagne of andere ovenschotel.

Ga jij voor een zelfgebakken verrassing voor jouw liefde dit jaar? En welke van deze Valentijns bakvormen is dan jouw favoriet?

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *