Soap7: handgemaakte zeepjes

Door  |  0 reacties

Nog op zoek naar een klein extra cadeautje voor Sinterklaas? Wij zijn fan van de handgemaakte zeepjes van Soap7.

Soap7 bestaat sinds 2004. Het bedrijf is ontstaan tussen de olijf- en sinaasappelbomen. Hier belandden de aloë Vera, rozemarijn en geitenmelk en olijfolie rechtstreeks van het veld in de zeeppan. Geen chemische toevoegingen, 100% natuur. En daardoor extra goed voor je huid en in sommige gevallen zelfs heilzaam.

Margot, eigenaresse van webshop Soap7, heeft met zorg alle producten samengesteld en uitgezocht. Je hebt niet de keuze uit 50 artikelen, maar dat zou het je ook alleen maar extra lastig maken. Want elk handgemaakte zeepje dat je hier ziet, wil je haast in je badkamer hebben liggen. Dat ze iets duurder zijn dan gemiddeld dat maakt niets uit: je weet dat je kwaliteit krijgt.

De leukste handgemaakte zeepjes

Enkele voorbeelden van de handgemaakte zeepjes die Soap7 verkoopt? Love & Lavander, we zijn dol op zeepjes die veel schuimen en dat doet deze door de toevoeging van amandelolie. Voor vrouwen met een wat slechtere of oudere huid is Aloe Lady een goede keuze. De Aloe vera die er in verwerkt zit werkt helend en hij ruikt enorm lekker door gebruik van rozemarijn en sinaasappel.

Dol op scrubben?

Gebruik de Rub & Scrub. Waar je mee scrubt? Maïsmeel, havermout, tapioca en gemalen amandelen! Of je ook lekker ruikt daarna? Ja, naar kruidnagel, kaneel en grapefruit.

Naast deze expliciete voorbeelden vind je er ook nog scheerzeep, zeep-shampoo, zeep die helend is bij puistjes of psoriasis. En natuurlijk voor de feestdagen een speciaal feestpakket.

Ook dol op handgemaakte zeepjes? Ga naar Soap7.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *