Ik hou nog steeds van New York

Door  |  0 reacties

Na het succes van haar eerdere boeken (waaronder Ik hou van Londen, waar we eerder over schreven, en Ik hou van New York) werd het tijd voor een nieuw boek. En dus kwam Lindsey Kelk’s nieuwe boek Ik hou nog steeds van New York uit. De ultieme chicklit!

Chicklits mogen dan geen hoogstaande literatuur zijn, voor mij is het net zo’n guilty pleasure als ’s avonds na een lang werkdag Goede tijden, Slechte tijden kijken. Gewoon even weg van de zorgen van alle dag, even nergens aan denken. Behalve aan de vele drama-momenten in het leven van de acteurs en hoofdpersonages. En daarvoor is het boek Ik hou nog steeds van New York meer dan geschikt. Ideaal voor de kerstvakantie bijvoorbeeld.

Waar ‘Ik hou nog steeds van New York’ over gaat

Ik hou nog steeds van New YorkDit boek gaat verder waar Ik hou van New York stopte. Angie (Angela) is getrouwd met zanger Alex en werkt voor een van de populairste bladen van het moment, Gloss. Maar dan raakt haar leven in een stroomversnelling.

Alex wil een kind, Angie is er nog niet aan toe. In plaats daarvan mag ze tijdelijk ‘haar’ tijdschrift runnen, verhuizen ze ‘even’ tussendoor omdat Alex als verrassing een nieuw huis koopt in een kinderrijke buurt en krijgt ze onverwacht een vriendin (met baby) uit Londen over de vloer, wiens man is vreemdgegaan. Als na een doktersbezoek ook nog blijkt dat het waarschijnlijk niet zo eenvoudig is voor Angie om zwanger te raken, is de chaos compleet…

Bestel dit boek op Bol.com >>

Voor deze review van werd een exemplaar beschikbaar gesteld vanuit de uitgever.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *