Bucketlistly: houd je bucket list bij

Door  |  0 reacties

Wat wil je nog allemaal doen voor je doodgaat? Veel Nederlanders hebben een bucket list, een emmer vol dromen die nog tot uitvoer gebracht moeten worden. Heb jij die nog niet, maak hem dan nu eenvoudig met de app Bucketlistly.

Mijn productiviteit is enorm verhoogd sinds ik de handige app Full gebruik. Groene rondjes krijgen, is veel leuker dan rode en dus ga ik braaf op tijd sporten en zet ik me netjes aan om te bloggen. Maar naast mijn maand-doelen heb ik ook nog een lange bucketlist (van vrijwilligerswerk in Zuid-Afrika tot trouwen, van rijk worden van bloggen tot alle grote Europese steden te hebben bezocht) en ik was op zoek naar een app om deze bij te houden.

Handige bucket list-appWat is een bucket list?

Een bucket list (letterlijk: emmerlijst) of loodjeslijst is een lijst met dingen, die iemand nog gedaan wil hebben voor hij sterft (kick the bucket). Terminaal zieke mensen stellen soms nog een bucket list op. De naam is vooral populair geworden door de in 2007 uitgekomen film The Bucket List. Het opstellen en eventueel publiceren van de lijst helpt bij het realiseren van de gestelde doelen. Bij het opstellen kan bijvoorbeeld uitgegaan worden van de levensverwachting, van wat men als kind altijd al wilde doen of nagaan waarvan men het meeste spijt zou hebben als het tijdens het leven niet gedaan zou worden. – Wikipedia

Houd je ‘levensdoelen’ bij met Bucketlistly

Gevonden! De app Bucketlistly stelt je in staat om je bucket list eenvoudig aan te maken en bij te houden, inclusief foto’s van de afgeronde doelen. Ook leuk: je kunt een sneak preview nemen in de bucket list van andere gebruikers, zodat je jouw eigen lijst constant kunt aanpassen en uitbreiden. Zo haal je nog meer uit je leven! Of zoals ze zelf zeggen:

The Bucket List Community that helps you unlock achievements in real life.

Download de app in de iTunes Store >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *