Vlesje: water met een smaakje

Door  |  0 reacties

Het is belangrijk om genoeg water binnen te krijgen, zeker nu de temperaturen wat oplopen. Water op zich kan alleen zo saai worden om te drinken. Water met een smaakje is dan ook helemaal hot! En dat wordt nog makkelijker met een flesje van het merk Vlesje…

Hoe maak je water met een smaakje

Water met een smaakje is eigenlijk heel simpel te maken. Je neemt een flesje water en doet er stukjes groenten, fruit of kruiden in naar jouw smaak. Komkommer, citroen, munt, sinaasappel. Alles kan. Als je het eventjes laat staan, trekt de smaak van jouw toegevoegde etenswaar in het water. Veel gezonder (en goedkoper) dan de fruitdrankjes uit de supermarkt, waar vaak heel veel suiker in zit.

Het flesje van Vlesje

Vlesje, water met een smaakjeVlesje maakt het maken van water met een smaakje wel heel makkelijk. Het heeft namelijk een speciaal compartiment is waar de fruit, groenten en kruiden in kunnen worden gedaan! In dat compartiment zitten gaatjes, waardoor de smaak in het water kan trekken. In het Vlesje kan 700ml water, exclusief compartiment.

Vlesje zelf is gemaakt van duurzaam materiaal dat in de vaatwasser kan. Het bevat niet de (wellicht) schadelijke stof PolyCarbonaat BPA, en zorgt ervoor dat er minder plastic in de natuur komt. Lekker eco-friendly dus!

Receptideeën

Wat je dan zoal in de compartiment kunt stoppen? Wij verzamelden een aantal ideeën voor je:

  • (Bevroren!) frambozen met citroenschijfjes
  • Citroenschijfjes met munt
  • Komkommer en citroenschijfjes
  • Komkommer en sinaasappel
  • Watermeloen en munt
  • Rozemarijn en grapefruit
  • Aardbei, sinaasappel en basilicum
  • Limoen en sinaasappel

Mogelijkheden zat dus. In plaats van gewoon water zou je ook kunnen kiezen voor bijvoorbeeld kokoswater. Als je het fruit invriest of bevroren koopt (bij de Albert Heijn in het vriesvak), blijft je water heerlijk koud. Twee vliegen in één klap!

Je bestelt een Vlesje in de kleur blauw, zwart of rood voor € 15,- >>

Reacties

Laura (20) is derdejaars studente psychologie. Ze kan eigenlijk niet zonder haar katten. In haar vrije tijd is ze vaak aan het schrijven, hardlopen, lezen of muziek aan het maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *