Mag ik van jou…?

Door  |  0 reacties

… de stewardess in het kittige pakje? … de uitgedroogde aardappelstamppot? … de jumbo 737?

Alle films al gezien die KLM aanbiedt? Uitgespeeld met de spelletjes op je mobiel? Speel dan het stewardessenkwartet.

Het is een kleine knipoog naar de wereld van de stewardessen en piloten, maar vermakelijk is het wel. Verzamel ‘ongelukjes in de lucht’ of dienbladen vol vliegtuigvoer. Ondertussen leer je ook nog alles over de wereld van vliegtuigen. Wat is het grootste vliegtuig ter wereld? Waarom dragen piloten altijd Ray Bay-zonnebrillen? En: hoe blijft een vliegtuig in de lucht?

En het belangrijkste komt nog: door de aanschaf van het kwartet steun je meteen een goed doel. Een deel van de opbrengst gaat namelijk naar Wings of Support, een hulporganisatie voor kinderen in ontwikkelingslanden.

Bestel het stewardessen-kwartet >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *